Teraz jest środa, 28 stycznia 2026, 16:42

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: UWAGA !!!!! ALLEGRO !!!!! UWAGA !!!!! ALLEGRO !!!! UWAGA !!!
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2007, 21:52 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

.....

Ostatnio edytowano poniedziałek, 10 listopada 2008, 10:01 przez pablo11, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2007, 22:08 
Moderator
Moderator

Tylko zbyt pochopnie nie ma co wieszać psów nad użytkownikiem haliniak2. Być może on też przypadkiem wpadł przez kogoś i smutni panowie dalej doszli do kolejnych osób. Jak rzeczywiście jest "życzliwy" to można go nazwać z czystym sumieniem wielką ku.rwą nadającą się do lania pałą :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2007, 22:27 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
mnie to tez dziwi bo te dwa niki nawet nie przeprowadzily tranzakcji, wydaje sie byc to kolejnym etapem paranoi, ciekawe kiedy sie dowiemy ze wszystkie maile na najpopularniejszych serwisach sa czytane i filtrowane pod katem slow kluczowych, kurcze czas uciekac do lasu bo moment w ktorym wladza bedzie wiedziala ze robimy kupe jest juz bliski, juz teraz cale miasta sa objete systemem monitorungu, i chyba juz jest odpalony sytem identyfikacji tablic rejestracyjnych, ciekawe kiedy odpala system inentyfikacji twazy ???
ciekawe kiedy przejdzie ustawa nakazujaca pobieranie DNA zaraz po urodzeniu dziecka, pomyslcie jak bylo by wspaniale, wszytskie sprawy byly by wyjasniane w kilka dni :)

za 10 lat wielki brak bedzie wiedzial wszystko, oczywiscie dla naszego dobra :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2007, 23:02 
Major
Major

Z tego co widzę, to haliniak2 kupował na allegro części broni, więc stąd jego kłopoty.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2007, 23:31 
Moderator
Moderator

prezesszczepan napisał(a):
Tylko zbyt pochopnie nie ma co wieszać psów nad użytkownikiem haliniak2. Być może on też przypadkiem wpadł przez kogoś i smutni panowie dalej doszli do kolejnych osób. Jak rzeczywiście jest "życzliwy" to można go nazwać z czystym sumieniem wielką ku.rwą nadającą się do lania pałą :)

Nie zgadzam się z Twoją łagodną oceną Halniaka2. Skoro nie zadał sobie trudu, aby kogokolwiek ostrzec, nie różni się niczym od zwyczajnego szpicla.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 października 2007, 23:51 
Moderator
Moderator

Renald napisał(a):

Nie zgadzam się z Twoją łagodną oceną Halniaka2. Skoro nie zadał sobie trudu, aby kogokolwiek ostrzec, nie różni się niczym od zwyczajnego szpicla.
To nie tak, że go łagodnie oceniam. Ostrzegłem tylko przed zbyt pochopną oceną. Skoro nie znasz sprawy to skąd możesz wiedzieć jakie były losy tego gościa ? Może zatrzymali go parę dni temu i siedzi dalej w areszcie ? (z tego co wiem to w kryminale nie ma swobodnego dostępu do internetu) następnie lawina jednoczesnych zatrzymań jak to zwykle bywa. Trzeba znać sprawę, żeby móc ocenić konkretną osobę. Łatwo jest z kogoś zrobić szmatę, a gorzej ją przeprosić w wypadku pomyłki.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 października 2007, 06:41 
Moderator
Moderator

zatrzymać mogą na max 48 h, ale nie robią tego bo by musili Go karmić i dać leki, nie chce się policjantom do apteki latać ;)
mogę też do aresztu, ale wtedy muszą przedstawić jakiś zarzut, np. posiadanie sprawnej broni z IIw.ś.
więc nie wiadomo jak to z Nim jest... ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 października 2007, 15:53 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
mam nadzieje ze Robi nie bedzie mial mi tego za zle ale tam sporo jest wyjasnione
http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f ... 0&t=157550
swoja droga jak ktos trzyma w domu bron to powinien sie liczyc z konsekwencjami, oczywiscie jezeli byla sprawna a tego nie da sie stwerdzic po tych fotkach :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 października 2007, 16:07 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

superstefan napisał(a):
mam nadzieje ze Robi nie bedzie mial mi tego za zle ale tam sporo jest wyjasnione
http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f ... 0&t=157550

Dlaczego? Przecież nie jest to link do trwającej aukcji ;) :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 października 2007, 16:45 
Pułkownik
Pułkownik

Dlaczego nie można umieszczać linków do trwających aukcji?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 października 2007, 22:05 
Moderator
Moderator

Skoro nie znasz sprawy to skąd możesz wiedzieć jakie były losy tego gościa ? Może zatrzymali go parę dni temu i siedzi dalej w areszcie ? (z tego co wiem to w kryminale nie ma swobodnego dostępu do internetu) następnie lawina jednoczesnych zatrzymań jak to zwykle bywa. Trzeba znać sprawę, żeby móc ocenić konkretną osobę. Łatwo jest z kogoś zrobić szmatę, a gorzej ją przeprosić w wypadku pomyłki.

Znasz mnie Prezes, nie jestem takim człowiekiem.
Zobacz na Cafe Allegro, gdzie Halniak2 wypowiada się, kalecząc naszą ojczystą mowę. Zdrowy, wolny, wesoły... Zuch, jednym słowem.
Przeszukanie u niego miało miejsce grubo ponad rok temu. Od tego momentu nie znalazł czasu, aby pomyśleć o innych...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 października 2007, 19:04 
Moderator
Moderator

Renald napisał(a):
Skoro nie znasz sprawy to skąd możesz wiedzieć jakie były losy tego gościa ? Może zatrzymali go parę dni temu i siedzi dalej w areszcie ? (z tego co wiem to w kryminale nie ma swobodnego dostępu do internetu) następnie lawina jednoczesnych zatrzymań jak to zwykle bywa. Trzeba znać sprawę, żeby móc ocenić konkretną osobę. Łatwo jest z kogoś zrobić szmatę, a gorzej ją przeprosić w wypadku pomyłki.

Znasz mnie Prezes, nie jestem takim człowiekiem.
Zobacz na Cafe Allegro, gdzie Halniak2 wypowiada się, kalecząc naszą ojczystą mowę. Zdrowy, wolny, wesoły... Zuch, jednym słowem.
Przeszukanie u niego miało miejsce grubo ponad rok temu. Od tego momentu nie znalazł czasu, aby pomyśleć o innych...
Zwracam Ci honor. Nie czytam caffe all.. , ale teraz poczytałem wątek o tym gościu. Fakt postąpił jak ...... .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 23 października 2007, 11:01 
Generał Broni
Generał Broni

Odnawiam trochę temat. Ktoś dostał zaproszenie na bankiet w komendzie? Bo ja właśnie tak. :) Aukcja (a w zasadzie 2 aukcje) z sierpnia 2005 więc nawet nie bardzo pamiętam o co chodzi, konkretniej nie pamiętam nic. :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 23 października 2007, 15:05 
Generał Brygady
Generał Brygady

Cześć Vouk!!! Władza się zmieniła to może amnestia będzie!!! :1 :cop
A tak na poważnie to czas trzymać się z daleka od Allegro!!! Dziwne że 2 lata czekali, Radziu jeśli masz jakieś fanty w domu to może lepiej zakop je w ogródku!!! :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 23 października 2007, 18:49 
Generał Broni
Generał Broni

Niestety każda władza ma to do siebie, że lubi się wykazac. Także nie ma co liczyc na to, że nagonka nagle ustanie :n
A tak BTW to ten cały haliniak to kawał s........., że nikogo nie ostrzegł.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]