rizar
rizar napisał(a):
1000 razy pisałem, że to stara konstrukcja, dla mnie ten wykrywacz jest beznadziejny, i polecanie go jako dobry sprzęt na początek to gadanie głupot. Można było się tym pobawić koło domu jako alternatywa dla chińskiej wiatrówki, ale aktualne ceny tego wykrywacza (ponad 1000zł!!!) to jest jakiś żart. Jak masz zamiar coś znajdywać to zainwestuj trochę więcej w np. używany sprzęt, jak Ci się hobby znudzi to opchniesz dalej bez straty, a przynajmniej nie będziesz zawiedziony. Zresztą chyba w temacie o CF77 pisałem jakie różnice są w fantach pomiędzy 250tką a makro (4 vs 20+ znajdek na polu 0.5ha, i to nie jeden raz, tylko zawsze :1 ), już nie mówię jak wbijesz na jakąś starą karczmę albo drogę, gdzie jest dużo starego żelastwa, garreciki dostają dyskoteki, i połowę czasu skupiasz się na latających kwadracikach od pozycji żelazo po srebro na ekranie, myśląc czy to kolejny zardzewiały złom, a może monetka oddalona o 10cm od gwoździa?
nie zgodzę się z tobą w ani jednym słowie. na starej karczmie tak jak piszesz wyciągnołem 350 tyle samo monet co kumpel 2500gti i drugi e trackiem na żadnym wypadzie nie odstawałem od nich. widocznie ty nie słuchałes co sprzęt mowi do ciebie. dwa lata chodziłem z 350 a ostatnie pół roku z cewka 13 detecha i było naprawde super. cały czas mam 350 bo zostawiłem ją sobie jako zapas bo mnie nigdy nie zawiodła potwierdzą to chłopaki z ktorymi biegałem bo sami byli w szoku
Sprzedam Deusa, kupie ace 350 bo podobno to kosa, po co placic 5k za wykrywacz xD