Teraz jest niedziela, 21 września 2025, 12:01

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 6 sierpnia 2006, 23:04 
Generał Brygady
Generał Brygady

Aż nie mogę uwieżyć że tak słabo wam poszło na plaży. W Kołobrzegu są plaże na których można swobodnie w 3 godziny wyjąć 50 zeta.
Trzeba było zapytać wcześniej to bym osobiście pokazał te miejsca. W tym roku na plaże nie chodzę bo wole pola i lasy to mi nie zależy kto to pozbiera.
Kopacz z tym sitkiem to daleś ... nie ma co... :hahaha
pozdrawiam z Kołobrzegu

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 00:01 
Podpułkownik
Podpułkownik

Fajne zdjęcia. Mieli naje...ne w głowach , że się w kalesonach kąpali :D Czy ta budowla to obecny Hotel "Bałtyk" w Kołobrzegu??
PS. Masz chłopie cierpliwość i złote nerwy. Ja bym bachorów Fiskarsem...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 07:56 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

jak ktoś jedzie do sopotu wypocząc to niech bieże wykrywacz polecam plaze sopot gdynia gdańsk, na pewno tego bedzie dużo, bo turysci nie uważają:) a jest ich sporo któregoś razu poszedłem z kumplem po plażowym party i sie nieźle obłowilismy :), a lasy u nas też uste nie są:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 08:57 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Landser napisał(a):

PS. Masz chłopie cierpliwość i złote nerwy. Ja bym bachorów Fiskarsem...

Wystarczy ich trochę postraszyć, "że wczoraj jeden gość za blisko mi podszedł i go nieżle prąd popiescił" - przynajmniej na jakiś czas spowoduje to odsunięcie się tej stonki na bezpieczniejszą odległość.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 09:14 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

dobry pomysł a ja nie mogłem wymyśleć dobrego sposobu na tą stonke:), moze dozucimy do tematu sposoby na odpędzenie gapiów. Do dzis używałem do miejscowych (można ich poznać) "wyjazd bo cie zakopie" do turystów nie dociera nic!!! :wq

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 11:08 
Chorąży
Chorąży

A ja mam pytanie jaka jest pogoda teraz nad morzem ... pada deszcz całyczas i jest pochmórno czu jak ??

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 12:04 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

wczoraj troche pokropiło a dzisiaj od rana nie pada i słońce usiłuje sie przebić przez chmury ale nie daje rady. Wiec jesli chcesz wpaść pokopać to pogoda super a jeśli chcesz wpaść sie poopalać to odradzam bo tak ma być przynajmniej do 19.08:) niestety moze we wrześniu sie zrobi ładnie. Ps jak bedziesz jechał to sie odezwij na priv to cie wyciagne w pare miejsc:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 9 sierpnia 2006, 02:12 
Chorąży
Chorąży

Dzięki może innym razem bo teraz to matka rządzi :) i ona chce do Międzywodzia :wq za rok wybiore się z ekipą samemu to całe wybrzeże odwiedzimy :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 9 sierpnia 2006, 11:17 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

spoko zapraszam do siebie i jak bedziesz jechał to daj znac dam wam namiar na tani i dobry nocleg!!:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 13 sierpnia 2006, 22:59 
Chorąży
Chorąży

Jabol prawie sie zwrócił :666 [ img ]

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 15 sierpnia 2006, 22:30 
Generał Broni
Generał Broni

czy ktoś szukał nad Bałtykiem w "serfie"?Jesli tak to z jakim efektem
pozdr.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 16 sierpnia 2006, 00:21 
Szeregowy
Szeregowy

RushnikNS napisał(a):
Dzięki może innym razem bo teraz to matka rządzi :) i ona chce do Międzywodzia :wq za rok wybiore się z ekipą samemu to całe wybrzeże odwiedzimy :jump

Uuuu stary... - własnie dziś wróciłem z Międzywodzia, powiem że pogoda przez ostatnie 2 tyg była słabiutka, a co za tym idzie ludziska nie plażowali :-(
Ja w sumie podczas 2 tyg. pobytu na plazy byłem tylko 4 razy, zawsze po słonecznym poprzednim dniu.
Jak dzień wczesniej ludzie się opalali nie było najgorzej. Pierwszy wypad to ok 15 PLN po 3 h chodzenia. Drugi wypad to 22,50 i srebrny kolczyk po 2,5 h, a wypad 3 to ponad 40 PLN na 4 h łażenia.
W ostatni dzień poszedłem po dniu pochmurnym i była porażka. Niecałe 5 PLN w 2 h :( :(
plusem było to że w okresie w którym byłem nie było innych szukaczy. Generalnie nie polecam łazenia w okolicy knajpy na plazy - kupe tam smieci a monet mało. Najlepiej się obłowisz przy "poduchach" i przy wyjściu z ul Zwycięstwa.
Podsumowując - myslałem ze te moje "osiągi" to kiepścizna przy tym co inni wyciągają, ale widze, że tragicznie nie jest, zwłaszcza że takiemu Międzywodziu nie ma się co równac do Kołobrzegu czy Miedzyzdrojów.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 16 sierpnia 2006, 11:03 
Felix Hobus Drugi

Witam
Od 10 do 14 (sierpnia)bawiłem w Niechorzu.
Pogoda była w większości barowa- :piwo :piwo
dlatego tylko dwa razy wyskoczyłem na plażę.
Co ciekawe,byłem piątym "czesaczem",
jak to określił jakis człowiek schodzący
z porannego spaceru około 05:30 rano...
po zliczeniu wszystkiego wyszlo coś koło 20 PLN/godz.
Biżuterii zero :cry:
Trzeba będzie odwiedzić chyba parę jeziorek...
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 16 sierpnia 2006, 21:48 
Chorąży
Chorąży

Plany w trakcie podrózy się zmieniły i byliśmy w Dziwnowie zapomniałem dopisać :) chodziłem 5 razy z rana i wieczorem po 1h i wpadało tak po około 10 pln , wszystko na jednej plaży zdala od barku ... przy barku pełno śmieci i nie da rady jabolem szukać :wq :cry: , ogólnie rzecz biorąc to trafiła mi się plaża nie czesana bo niektóre piontaki to zardzewiałe były jak cholera noi jak na zasięgi jabla to jestem zadowolony że tyle wyszło bo z inną wykrywką to byłoby na pewno kilka razy tyle :wq

Pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 16 sierpnia 2006, 23:02 
Kapral
Kapral

Witam
Od 16 do 30 lipca czesałem plaże w Międzywodziu. Chodziłem co drugi dzień aby za bardzo nie katować się wczesnym wstawaniem. Zaczynałem o 5.00 i przeważnie tak do godz 7.00. Pogodę w tym roku miałem wyjątkowo dobrą, zbiory również:). Najniższy wynik to 22zł, najwyższy 60zł. Bywały dni, że na plaży oprócz mnie grasowało jeszcze trzech panów z wykrywaczami (pozdrawiam Mephisto) i każdy coś tam dla siebie wytargał. W sumie znalazłem ok 300zł, odtwarzacz MP3 na chodzie, trzy srebrne kolczyki, dwa pierścionki, jeden krzyżyk, niestety nic z Au.
P.S
Na plaży czasami pojawia się miejscowy, który uzurpuje sobie wyłączność do poszukiwania kasiorki. Dawniej facet robił dużo krzyku, ale w tym roku jakoś się ucywilizował, może trafił na swojego :polbie. Generalnie należy go olać i robić swoje.
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]