Teraz jest środa, 25 marca 2026, 10:35

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 22 grudnia 2007, 14:30 
Generał Broni
Generał Broni

przemek487 napisał(a):
Mam pare hełmów (dowód: w dziale giełda), no a łuski - jak to łuski - mosiądz ;D

Czyli po części jesteś złomiarzem ;) Choć z drugiej strony to według mnie nic nagannego. Sam zbieram większe kawałki metali kolorowych - fundusz paliwowy. Jak jedzie nas 3 w jednym aucie i każdy przytuli tego po kilogramie-dwóch, to wyjazd pod względem paliwa się zwraca. Ale jest to działalność przy okazji, a nie główny powód wypadów.

Bogdan, jak bedziesz dużo kopać, to z czasem zostaniesz zmuszony do sprzedaży albo rozdania części fantów. Chyba, że masz wyrozumiałą rodzinę albo duże mieszkanie ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 23 grudnia 2007, 11:13 
Porucznik
Porucznik

Dario napisał(a):
żołnierz to zawód i nie oszukujmy się - chłopaki jadą do Iraku czy gdzie tam głównie dla większych pieniędzy i nic w tym dziwnego nie widzę !

Hmm.... Nie chcę się wtrącać i wątków zacierać, ale... Panienka to też zawód, robi to dla pieniędzy... Też można powiedzieć, że nic w tym dziwnego... Tyle, że zostaje jeszcze inna niż finansowa ocena ludzkiego działania a wówczas, tak w przypadku panienki jak i żołnierzy, nie jest tak jednoznaczna i nie budząca zdziwienia...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 23 grudnia 2007, 11:32 
Generał Broni
Generał Broni

NOTOS napisał(a):
Dario napisał(a):
żołnierz to zawód i nie oszukujmy się - chłopaki jadą do Iraku czy gdzie tam głównie dla większych pieniędzy i nic w tym dziwnego nie widzę !

Hmm.... Nie chcę się wtrącać i wątków zacierać, ale... Panienka to też zawód, robi to dla pieniędzy... Też można powiedzieć, że nic w tym dziwnego... Tyle, że zostaje jeszcze inna niż finansowa ocena ludzkiego działania a wówczas, tak w przypadku panienki jak i żołnierzy, nie jest tak jednoznaczna i nie budząca zdziwienia...

Wyciągnąłeś z kontekstu moją wypowiedź i próbujesz wypaczyć jej sens !
Nie mam zamiru wdawać się w jałową dyskusję - kto chciał ten zrozumiał wydźwięk moich postów - nie będę spalał się nad tematem.
Pozdrawiam i życzę Wesołych i Zdrowych Świąt :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 23 grudnia 2007, 13:24 
Generał Broni
Generał Broni

NOTOS porównujesz zawodowych zołnierzy do k....? Chyba odmroziłeś sobie głowę na wykopkach ;) Nie obraź się, ale twoje porównanie jest zupełnie nie na miejscu. Co w tym złego, że za swoją prace chłopaki dostają pieniadze? Maja jechać tam za darmo? Idąc twoim tokiem rozumowania, każdy zawód do ku....wo, bo dostaje się za niego zapłatę.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 23 grudnia 2007, 14:44 
Weteran
Weteran

Jak widać temat z tytułu został już "wyczerpany", czas więc na śwwiąteczne przygotowania.

pozdrawiam 111

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]