Teraz jest poniedziałek, 19 stycznia 2026, 14:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 8 lutego 2009, 22:38 
Generał Broni
Generał Broni

enki napisał(a):
Od dawna obserwuje Twoje posty i wiem , że jesteś zagorzałym przeciwnikiem Braci. Już kiedyś zwrócilem Ci uwagę, że za dużo "gdybasz". To za rządów Donalda mamy państwo policyjne i najwięcej tych żenujących akcji.

Masz sporo racji troche się na nich uwziołem, nie są to politycy z którymi mógł bym się utożsamiać, do Tuska też mam różne pretensje wcale nie jest doskonaly, kiedys popierałem SLD ale teraz nie za dobrze na nich patrzę, w moim mniemaniu PO jakoś najlepiej wypada w moich oczach (w porównaniu do innych)
Głowny program PIS to było zaostrzanie wszystkiego co związane z prawem i to właścicwie od tego jakoś tak ruszyła ta większa nagonka na wszystko, kolekcjonerów , rowerzystów po 2 piwach itp

Ostatnio zaczynam sobie dawać spokój w polityką ;) szkoda nerwów, zresztą nie chce mi sie już ich krytykować bo to i tak nic nie daje, poza ulzeniem sobie samemu ;)

Lepiej sobie walnąć :piwo niż patrzeć na te 460 mord w TV :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 9 lutego 2009, 05:12 
Moderator
Moderator

Telewizor za okno. Dosłownie. Złapccie to gówno za rogi i wyładuj przez parapet. To tak, jak z jaraniem. Chwila bólu, a potem ulga
Powodzenia.
Renald (15 lat abstynencji od TV)
.

Ostatnio edytowano poniedziałek, 9 lutego 2009, 17:19 przez Renald, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 9 lutego 2009, 14:30 
Generał Broni
Generał Broni

TV zadko oglądam, dla mnie ten wynalazek juz się wypalił, nie widze dla niego przyszłości :)

Najlepsza jest TV na Białorusi, pare razy dziennie jest Aleksander na wizji, prywatnych stacji to chyba nie mają poza tymi z Rosji, nawet przy prawdziwych wyborach zdobył by bez problemu większość głosów :roll:

oj , Gebels był by z TV baaardzo zadowolony :666 pewnie taki masowy środek przekazu śnił się mu co noc :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 9 lutego 2009, 14:57 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

tu masz racje,jakby gebels widzial tv i internet i co mozna do głów nałożyc to niemcy mogliwy zdobyc swiat bez wojny.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]