Cytuj:
Czego legalnie moge poszukiwac
kobiet, mężczyzn (w zależności od orientacji), szczęścia w życiu, miejsca na ziemi itp.
Cytuj:
Jeśli będe szukał np pisze się rzeczy - błąd ortograficzny!!! legalnych i jak mnie ktos skontroluje i nic nie bede przy sobie miał
to o nic oskarzyć mnie nie mogą ?
mandat jak nic, choćby nawet za sam wygląd, w najgorszym wypadku dożywocie dadzą.
Cytuj:
Wykrywacz posiadac legalnie moge
Możesz
Cytuj:
i z włączonym po lesie też moge biegać ?
Biegać, tańczyć, śpiewać, czołgać się , kucać, robić pompki, przysiady itd.
Na początek zacytuję kolegę :
Cytuj:
ja proponuję na początek zamiast biegać po lesie z wykrywką to poczytać słownik
Jak już oswoisz się ze słownikiem, to proponuję lekturę tasiemca pt. :
Cytuj:
USTAWA z 23 lipca 2003 r.
o ochronie zabytków i opiece nad zabytkami
(Dz. U. z dnia 17 września 2003 r.)
Po przeczytaniu tego niezwykle ciekawego i mądrego dzieła proponuję przeczytanie tematów w tym dziale :
viewforum.php?f=9
Po lekturze owych rzeczy wtedy możemy napić się spokojnie :piwo
Skracając drogę powiem tyle : tu na forum nikt z nas nie kopie, a wykrywacze trzymamy w celach kolekcjonerskich i tego radzę się trzymać :) Nie popieramy tutaj na forum również tych strasznych bandytów, przestępców, którzy w barbarzyński sposób używają wykrywaczy metali oraz łopat do niszczenia przyrody oraz okradania państwa z niezwykle cennych zabytków. Każdy poszukiwacz to zło najgorsze i powinni takim dawać od razu dożywocie :) Jak chcesz bardzo kopać to polecam piłkę nożną, ewentualnie wrogów po dupie oraz dozwolone jest zakopanie teściowej (uwaga : wymagane warunki to przynajmniej 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią, należy pamiętać, żeby teściową zakopać bez metalowych przedmiotów, tak żeby koledzy z TM 808 czasem jej nie wykryli i nie odkopali : ).