IdeL napisał(a):
Darek i Szary Wilk - kiedyś już coś pisałem w kwestii obrażalskich serwisów (ze stosowną reakcją. Wiadomo -> nożyce i stół).
Wybacz,ale nie wiem co pisales i nie wiem co metaforycznie ma przedstawiac stol,a co nozyce.
Nie rozumiem jaka stosowna reakcje,masz na mysli.
Wydaje mi sie ze nie znajac sprawy, trudno stawiac tezy o obrazalskich serwisach i "nie najlepszym swiadczeniu".
Wiem natomiast ze Proscan,jest najlepiej znanym specjalista w dziedzinie naprawy wykrywaczy,smiem twierdzic w kraju :8) i nie zasluzyl na ta pozycje reklama w telewizji. Znam wielu ludzi ktorzy w ostatnich latach naprawiali u niego swoj sprzet i za kazdym razem byli wiecej niz zadowoleni. Osobiscie rowniez kilkakrotnie ratowalem sie jego pomoca i rowniez nie bylo cienia powodu do jakiegokolwiek niezadowolenia. Raczej dokladnie odwrotnie.
Nie wypada wiec, jak wspomnialem, pisac o norzycach, czy kreowac wizerunek na podstawie domyslow.
O przegryzieniu poszukiwawczych zyl napisalem w tonie zartobliwym bo jak widac, w dalszym ciagu nikt nie jest w stanie wymienic alternatywnego serwisu.
No i oczywiscie ze wtyczke mozna sobie przylutowac w domu. Ale zdarzaja sie powazniejsze uszkodzenia. Co wtedy ? Korespondencyjny kurs z elektroniki? studia podyplomowe? Czy moze lokalny serwis rtv, przerobi w 2 dni wykrywacz na kule rehabilitacyjna z wbudowanym radiem fm?
Pozdrawiam