Teraz jest piątek, 26 grudnia 2025, 23:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wykrywacz z dyskryminatorem
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 11:56 
Generał Broni
Generał Broni

Qrupnik napisał(a):
A czy bedzie w proximie wyswietlany ksztalt?

Już jest. Trzeba tylko dokupić specjalny telewizor i fotel, ale to niestety kosztuje dużo więcej niż 2000... :=

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 12:24 
Podpułkownik
Podpułkownik

Krzychu_ napisał(a):
Qrupnik napisał(a):
A czy bedzie w proximie wyswietlany ksztalt?

Już jest. Trzeba tylko dokupić specjalny telewizor i fotel, ale to niestety kosztuje dużo więcej niż 2000... :=

Niekoniecznie.Wystarczy zabrać talerz od satelity i telewizor.Talerz wyłapie sygnał z cewki i wyświetli na telewizorze :ups:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 12:26 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Panowie ja się tak zastanawiam czy kolega Qrupnik robi sobie z nas jaja czy naprawdę jest aż tak zielony :o bo chodzi mi coś po głowie że już gdzieś na tym forum czytałem podobnie formułowane pytania :roll:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 12:32 
Podpułkownik
Podpułkownik

afas napisał(a):
Panowie ja się tak zastanawiam czy kolega Qrupnik robi sobie z nas jaja czy naprawdę jest aż tak zielony :o

Ja tu po stylu pisania wnioskuję, że to jest raczej jakiś cudzoziemiec. Chyba, że to już tak nisko naród polski upadł.

Lepiej będzie kolego Qrupnik, nim zaczniesz w ogóle cokolwiek kopać, jak trochę poczytasz i obeznasz się w "fachu" chociaż teoretycznie. Zawsze to jakieś mniejsze ryzyko że nie stracisz rąk od granatu.

K. :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 12:47 
Podpułkownik
Podpułkownik

Moderatorze zrób "ciach" i przestańmy karmić cudzoziemca z krainy Trollololo!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 19:55 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Qrupnik napisał(a):
Przeczytałem na innych forach wykrywaczy do 2000zl ,ale mozna by powiedziec ,eksperci po lekcji ,bo nie wiadomo czy taosoba zna sie i wie co pisze.
A czy bedzie w proximie wyswietlany ksztalt? Bo mie chce trafic na granata ktory mi podczas kopania wypali i rak nie bede mial

Nie ma takiego wykrywacza (jeszcze) który będzie Ci pokazywał jaki przedmiot zalega w ziemi. Bierzesz szerszą łopatę i kopiesz a każdy sygnał traktuj jak coś niebezpiecznego i będzie git :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 22:17 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Kolego Qrupnik w proximie jest taka funkcja ,,zaczarowany ołówek" jak w jakiejś bajce. Masz sygnał wciskasz przycisk (od tej funkcji) wyskakuje ołówek na wysięgniku i rysuje ci przedmiot. Tylko uwaga. Ołówek się szybko wypisuje więc trzeba go często temperować. Najlepiej nosić ze sobą strugaczkę, lub przed każdym wyjściem użyć ostrego noża. Z nożem znów jest ten problem, że trzeba uważać bo można sobie zrobić kuku. Ale czego się nie robi dla pasji. Mi na przykład został już tylko jeden palec, więc w pisaniu pomagam sobie nosem, dla tego piszę powoli.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 05:44 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Jest taki wykrywacz dla Kolegi co to mu pokaze ksztalt przedmiotu i głebokość depozycji i w calkiem zdrowych pieniadzach
:D . Proponuje zaczac u mnie, jest 2000m do przekopania pod sadzonki :D

http://www.fiskars.pl/Ogrod/Produkty/Gl ... del-prosty

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 21:08 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Lokalizacja: Garrett 250 > Minelab Safari > Whites V3i > Deus XP
Proponuję Rutusa Proximę, lub ewentualnie Argo (ale różnicę zauważysz tylko w wydaniu 800zł więcej). Optimę odrzuć, bo jest trudna w namierzaniu cewka i niezdecydowany wykrywacz w identyfikacji celu. Do tego Optima jest tylko na drobnicę, a przy tej cewce to okręcisz wykrywkę tego samego dnia o drzewo.

Tak więc tylko Proxima.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 7 sierpnia 2013, 14:02 
Szeregowy
Szeregowy

Prosze zamknác temat bo nie ma sensu aby pisali pseudo experci(nie ktore os.), z tego co sie dowiedzialem sa lepsze wykrywacze jak proxima w tym budzecie cenowym,myslalem ze sie dowiem czegos i mi pomoecie a ja tu widze tylko komentarze osob nie ktorych inteligencja jest plytka jak kauza,po dwa nie pisze na komputerze tylko na ipadzie co sie wiazem nie pzestrzeganiem polskich znakow.
Sadzilem ze forum bedzie polecal lepsze sprzety niz proxima.dziekuje z gory za wszystkie odpowieddzi

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 7 sierpnia 2013, 14:21 
Porucznik
Porucznik

No bracie to teraz pojechałeś. Miałem nie zabierać głosu bo ..... szkoda paluchów na taką dyspute jednak prowokowaniem to kariery tu nie zrobisz. Ja np. bardzo chętnie polatałbym z proximą bo widząc doświadczonych kolegów z tym sprzętem to mnie zazdrość zżera jakie oni fanty ciągna i to zarówno kolor i jak militarka im wyłazi :ups: .Nie wymagaj tylko zdaj sie na opinie naprawdę doświadczonych osób z forum. A sprzęt o jakim myślisz to zaczyna sie w opcji ,,cena od najwyższej '' na znanym portalu aukcyjnym. Biegaja z nim panowie np. z AGH z Krakowa. W kwestji osiągów śmiało pisz do nich i wymieniaj doświadczenia. Pozdrawiam i szczęścia życzę w dalszym poszukiwaniu sprzętu. Z poważaniem użytkownik HS-3 ( czyt. każdy sygnał kop ) :zb

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 7 sierpnia 2013, 15:09 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Witam serdecznie,

A ja polecam na początek coś ze stajni Whites np: Coinmaster Pro lub Coinmaster GT ( ten w szczególności)

Posiadają dyskryminację dodatkowo ( model GT ma 9 tonową identyfikacje metalu oraz cyfrową na wyświetlaczu od - 95 do + 95)

Pozdrawiam,

PWIP

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 7 sierpnia 2013, 16:04 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Qrupnik napisał(a):
Prosze zamknác temat bo nie ma sensu aby pisali pseudo experci(nie ktore os.), z tego co sie dowiedzialem sa lepsze wykrywacze jak proxima w tym budzecie cenowym,myslalem ze sie dowiem czegos i mi pomoecie a ja tu widze tylko komentarze osob nie ktorych inteligencja jest plytka jak kauza,po dwa nie pisze na komputerze tylko na ipadzie co sie wiazem nie pzestrzeganiem polskich znakow.
Sadzilem ze forum bedzie polecal lepsze sprzety niz proxima.dziekuje z gory za wszystkie odpowieddzi

Jak się dowiadujesz z innych źródeł i masz lepsze informacje,to po co nam zawracasz głowę,widzę że wszystkie rozumy pozjadałeś,a zadajesz tak bzdurne pytania ż :n e nie dziw się że jadą po tobie,ja rozumiem że ktoś nowy chce się czegoś dowiedzieć,bo po to jest to forum, ale ty przerosłeś sam siebie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 7 sierpnia 2013, 17:36 
Chorąży
Chorąży

Qrupnik napisał(a):
... inteligencja jest plytka jak kauza...

chyba KAŁUŻA panie "głęboko inteligentny" :D myślę że dalej nie ma co komentować bo autor postu pokazał innym że szkoda klawiatury żeby cokolwiek napisać. Dodatkowo obraża co niektórych którzy raczyli wypowiedzieć się w jego wątku. :zolta

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 8 sierpnia 2013, 00:47 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Lokalizacja: Garrett 250 > Minelab Safari > Whites V3i > Deus XP
Qrupnik napisał(a):
Prosze zamknác temat bo nie ma sensu aby pisali pseudo experci(nie ktore os.),

Człowieku, do kogo ta mowa ?!
Zamilcz i kup co uważasz... nie będziesz miał wtedy pretensji, że kupiłeś wykrywacz z "dyskryminatorem", a każdy polecał ci z "dyskryminacją".

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]