Teraz jest wtorek, 7 lipca 2026, 13:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Garret Ace150 atakuje pola :D
PostNapisane: piątek, 9 sierpnia 2013, 15:14 
Generał Broni
Generał Broni

raf1975 napisał(a):
:1 To chyba jakies miedzynarodowe pole...widac tam centy amerykanskie,chyba chale ze czechosłowackie,fenigi DDR?dobrze nie widac bo naswietlone..no i PRL..ciekawe....

nie pisz takich rzeczy bo zaraz Cie oskraza o to ze masz kompleksy, ze wszczynasz burdy, ze zazdrościsz itd.
Ja kiedys pisałem w takich sytuacjach kiedy ludzie ściemniali i wszyscy mi z tego powodu dokuczali wiec dałem sobie spokoj, jak ludzie lubia jak sie z nich robi idiotów to ich sprawa.
Taka jest natura tego typu wątków, weźmie zbierze fanty z 3 dni, powie ze znalazł w 3 godziny i czeka na gratulacje a to wszystko przez to, ze panuje takie lekkie naśmiewanie z osob ktore maja słabsze miejscówki gdzie wychodzi po kilka monet na wypad wiec ludzie koloryzuja ramy czasowe bo chca sie pochwalic pierwszymi fantami a maja ich za mało. Tutaj też, kolega znalazł pierwsze znaleziska, jest dumny (i słusznie bo moj pierwszy militarny wypad z kanarem do lasu trwał 2 godziny i skonczył sie odłamkami, drugi 6 godzin i łuska od mausera) ale zeby móc pochwalić sie tym co znalazł to dołożył troche innych rzeczy zeby lepiej to wygladało i napisał ze to w 2 godziny.
Bo tak na zdrowy rozum, jak mu tak dobrze szło (fant co 3 minuty zakładajac brak smieci) to dlaczego przerwał po 2 godzinach a nie szukał dalej?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 9 sierpnia 2013, 18:04 
Generał Brygady
Generał Brygady

Witam,Kolego Leszel.Napiszę tylko tyle co kiedyś powiedział Poszukiwacz który kopie od lat 70.Otóż gdy kiedyś jechali na karczmę to potrafiło wyjść 100 monet w godzinę.Aż pełne kieszenie były.Wiem że inne czasy ale jeszcze dużo dużo leży dobra w ziemi.Choć nie twierdzę że nie ma małych kłamczuszków ale nie można wszystkich wątków ,,z 3 godzin'',mierzyć jedną miarą.Darz Dół!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 10 sierpnia 2013, 09:39 
Generał Broni
Generał Broni

Ja nigdy nie pisałem ze to niemozliwe, ale jest to taka rzadkość, ze raczej wywołałaby ogromne emocje u znajdujacego co byłoby w poście widać, w dodatku jak ja bym znalazł 100 monet w godzine to bym szukał dalej do uporu a nie wracał do domu i wklejał fotki na forum :D
Poza tym na taki ogrom osob które chwaliło sie takich kandydatów kłamczuchów widziałem dosłownie kilku (na palcach jednej reki mozna policzyc) wiec to nie jest tak, ze kazdy kto znajdzie duzo w krótkim czasie to ściemniacz.

Pozdrawiam!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 10 sierpnia 2013, 15:52 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Leszel napisał(a):
raf1975 napisał(a):
:1 To chyba jakies miedzynarodowe pole...widac tam centy amerykanskie,chyba chale ze czechosłowackie,fenigi DDR?dobrze nie widac bo naswietlone..no i PRL..ciekawe....

nie pisz takich rzeczy bo zaraz Cie oskraza o to ze masz kompleksy, ze wszczynasz burdy, ze zazdrościsz itd.
Ja kiedys pisałem w takich sytuacjach kiedy ludzie ściemniali i wszyscy mi z tego powodu dokuczali wiec dałem sobie spokoj, jak ludzie lubia jak sie z nich robi idiotów to ich sprawa.
Taka jest natura tego typu wątków, weźmie zbierze fanty z 3 dni, powie ze znalazł w 3 godziny i czeka na gratulacje a to wszystko przez to, ze panuje takie lekkie naśmiewanie z osob ktore maja słabsze miejscówki gdzie wychodzi po kilka monet na wypad wiec ludzie koloryzuja ramy czasowe bo chca sie pochwalic pierwszymi fantami a maja ich za mało. Tutaj też, kolega znalazł pierwsze znaleziska, jest dumny (i słusznie bo moj pierwszy militarny wypad z kanarem do lasu trwał 2 godziny i skonczył sie odłamkami, drugi 6 godzin i łuska od mausera) ale zeby móc pochwalić sie tym co znalazł to dołożył troche innych rzeczy zeby lepiej to wygladało i napisał ze to w 2 godziny.
Bo tak na zdrowy rozum, jak mu tak dobrze szło (fant co 3 minuty zakładajac brak smieci) to dlaczego przerwał po 2 godzinach a nie szukał dalej?

Spoko luz..nie wsczynam burd,napisałem tylko ze to jakies miedzynarodowe pole...bo mnie lekko zdziwiło kilka monet z róznego zakątka świata ...pierwszy raz widze takie fanty razem.. :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 10 sierpnia 2013, 16:19 
Podporucznik
Podporucznik

Życie ,kiedyś mosi być pierwszy raz :lol: pozdrawiam Marek

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]