raf1975 napisał(a):
:1 To chyba jakies miedzynarodowe pole...widac tam centy amerykanskie,chyba chale ze czechosłowackie,fenigi DDR?dobrze nie widac bo naswietlone..no i PRL..ciekawe....
nie pisz takich rzeczy bo zaraz Cie oskraza o to ze masz kompleksy, ze wszczynasz burdy, ze zazdrościsz itd.
Ja kiedys pisałem w takich sytuacjach kiedy ludzie ściemniali i wszyscy mi z tego powodu dokuczali wiec dałem sobie spokoj, jak ludzie lubia jak sie z nich robi idiotów to ich sprawa.
Taka jest natura tego typu wątków, weźmie zbierze fanty z 3 dni, powie ze znalazł w 3 godziny i czeka na gratulacje a to wszystko przez to, ze panuje takie lekkie naśmiewanie z osob ktore maja słabsze miejscówki gdzie wychodzi po kilka monet na wypad wiec ludzie koloryzuja ramy czasowe bo chca sie pochwalic pierwszymi fantami a maja ich za mało. Tutaj też, kolega znalazł pierwsze znaleziska, jest dumny (i słusznie bo moj pierwszy militarny wypad z kanarem do lasu trwał 2 godziny i skonczył sie odłamkami, drugi 6 godzin i łuska od mausera) ale zeby móc pochwalić sie tym co znalazł to dołożył troche innych rzeczy zeby lepiej to wygladało i napisał ze to w 2 godziny.
Bo tak na zdrowy rozum, jak mu tak dobrze szło (fant co 3 minuty zakładajac brak smieci) to dlaczego przerwał po 2 godzinach a nie szukał dalej?