bellial napisał(a):
tereski 705 nie mialem w reku nigdy ale mialem 70[ pozyczone od kolegi na 2 tyg ] to chyba podobne modele DFX-a mam cos kolo 3 tyg i powiem , ze jestem troche ...... glupi. Na chwile obecna staram sie poznac DFX-a i nauczyc sie sygnalow [ szukam w strasznie zasmieconym terenie ] uzywam elipsy - jest super , szukam tylko na programie relict [ na 100 % sa lepsze programy do ustawienia ] , ale ja zaczynam od tego co najprosrtsze [ kolego ras23 gdybys mial chwilke i troche mnie oswiecil z tymi programami bylbym wdzieczny ] . Tereska 70 to sprzet wlacz i szukaj DFX to zabawka dla zaawansowanych - jesli to ma byc pierwsza wykrywka to odradzam . Z jednej strony te wszyskie ustawienia i caly ten sprzet jakos nie budza we mnie entuzjazmu ale ........ kazde podkreslam kazde wyjscie nawet na godzinke czy max dwie to minimum 10 monet , przy 70 moglem pomarzyc o takich efektach [ bardzo zle wrazenia mam co do pracy z ta cewka 7,5 wydaje mi sie ze tereska przez ta cewke traci wiele ze skutecznosci ] . Jak znajdziesz kogos w okolicy kto ma DFX-a i czas zeby Cie z tym sprzetem zaznajomic to wez DFX jesli nie to Tereske
To, że przez godzinę znajdziesz 10 monet związane jest raczej z dobrą miejscówką niż wykrywaczem.. Zapraszam do siebie zobaczymy czy przez godzinę wykopiesz 10 monet ;) Teresa to świetny, prosty wykrywacz, jeśli operator jest w miarę ogarnięty w temacie to żadnej monetki nie przepuści :)