|
Mój znajomek ma euro :1 ,niestety lub stety,ale na tym forum pewne osoby maja tendencje do totalnego bajdurzenia,i ja do tej pory nie mam pojecia dlaczego tak jest i dotyczy rto dwóch firm garret i first texas(teknetics). Powiem tak euro ace nie ma zadnych szans nawet z tak prostym wykrywaczem jak xterra 305,505...do reszty to jest przepasc,i nie chodzi tu tylko o zasiegi.Zobrazuje to przykładem który powtarza sie w terenie do znudzenia......idziesz z jakims kanarkiem,delta,omegą itp i kopiesz co chwile smieci przy pełnej kanonadzie z głosnika...jesli posród setnego drucika i kapsla trafisz monete to super.Róznica polega na tym ze wychodzisz z deusem,x terrą ,explorerem,spectrą gmaxem i w tym samym czasie nie kopiesz ani jednego kapsla..tylko same fanty,stosunek smieci do fantów jest 2:10...więc masz kieszeń pełną fantów i jakis jeden smiec,a tymi wykrywaczopodobnymi sprzetami szału dostajesz...bo nie wiesz czy on płytko łapie ,czy tu tyle smieci a moze tu w ogóle monetek nie ma ? tzw. wykrywacze dla baaardzo wytrwałych:D ,jak to sie dzieje?? NIE MAM POJĘCIA,ale to fakt wielokrotnie sprawdzony,o czułosci ,dyskryminacjii i ustawieniach do gruntu to juz nie wspominam bo to jest miazga.
Wystarczy w sieci poczytać,pogadać z ludzmi ,dowiedziec sie na jakiej zasadzie działają okreslone wykrywacze,co w nich za co odpowiada i dlaczego jeden kosztuje 1000 zł a drugi 5000 zł,zeby wydedukować że pewne rzeczy to tylko w Erze :) ,oczywiscie mozna po kolei kupowac i płacić frycowe,robiac dziesiątki kilometrów...tylko po co? Wiec skoro euro łapie monetke na 30 cm to inne firmy juz bankrutuja,i nikt nie kupi nic innego- sorry jakies 2 latka temu tez sie na to dałem nabrac :)
Ktoś tu napisał w temacie że smętek wykrywa puszkę z 160 cm i co z tego? dokładnie,byłem jakiś czas temu na militarce kolorowej z kolegą co miał smętka...alez on był zły kiedy po nim zbierałem pierdółki kopane z 20 cm..no ale on przeciez ma zasięg :1 .Smętek nie widział łuski na 15 cm jeszce nie wykopanej,wiedzielismy ze ona tam jest dzieki mojemu wykrywaczowi :h pozdrawiam
|