Teraz jest niedziela, 22 marca 2026, 14:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Garrett Euro Ace pytanie
PostNapisane: poniedziałek, 20 października 2014, 22:35 
Pułkownik
Pułkownik

suszi napisał(a):
Hej thomas,wiadomo te wykrywki to zupełnie inna liga,bez trzech zdań ale chodziło mi tu bardziej o zasięg...detektyw rutkoswski czyli rutus jest lebszy od euro ace ale ich zasiegi w przypadku monet są bardzo zbliżone.A co do at-pro to też masz rację,czasami jeden śmiga z nami i...kosi monety jak z portwela,pewne,jednolite sygnały gdy rutki widziały te same moniaki różnie(przed ich wydobyciem).od tamtej pory mażę o at-pro,chociaż zawsze chciałem optimę. :roll:

hmm, też kiedyś chciałem kupić At-pro ale przestraszył mnie serwis i pewne skrajne wypowiedzi o tym sprzęcie że niby puszki odpadają i takie tam....
O ile osoba mało obyta z wykrywaczami da sobie radę z At-pro tzn. ustawi "custom" i kopie wszystkie sygnały powyżej 40-tu, to z Argo tak łatwo nie ma tego sprzętu się trzeba nauczyć a to niestety trwa i niektórym brakuje cierpliwości do tego sprzętu. Ja śmigam z moim już grubo ponad rok i cały czas się go uczę! Ale jak go poznasz to nie zamienisz na nic innego, mówimy oczywiście o uniwersalnym sprzęcie. Jeśli zaś chodzi o monetki/kolor to też rozważam w przyszłości zakupić Optime.

....nie gloryfikuję Rutusa bo jak każdy sprzęt ma swoje wady, ale jest jedna i to duża zaleta tego sprzętu przy której reszta sprzętu na naszym rynku bladnie to bezproblemowy Serwis. /miałem okazje skorzystać, wykruszona spoina kleju sondy, Rutus wymienił sondę na nówkę/.

pozdr.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]