Teraz jest wtorek, 22 lipca 2025, 00:20

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: GM4
PostNapisane: piątek, 27 lutego 2015, 00:30 
Generał Broni
Generał Broni

A ty Johny dalej podnosisz swoje ego bo masz xp,jakie to polskie aby tylko komuś do.......ć i się cieszyć bo ja mam lepiej i mój jest super hiper najlepszy wykrywacz.A miej tego swojego xp bo mi osobiście on się nie podoba ale z tego powodu nie pisze tego i nie szykanuje innych użytkowników xp.Że akurat u mnie są małe problemy nie oznacza że we wszystkich tak jest tylko ty tego nie widzisz ilu jest zadowolonych użytkowników ale widzisz tylko ten mój post.Wiele jest znanych marek które się psują mają wady takie czy inne i na pewno wielu tu forumowiczów je zna.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 27 lutego 2015, 00:42 
Kapitan
Kapitan

Nie ma idealnego sprzętu, który gwarantował by zawsze i we wszystkich warunkach bezawaryjną pracę. Nawet te tzw topowe modele potrafią zaskakiwać swych użytkowników.
Tur, wracając do tematu wątku - kiedyś wyczytałem, że powodem niestabilnej pracy w GM może być nie dość dokładnie dokręcona wtyczka w gnieździe. Ja bym wyciągnął i ponownie podłączył wtyk do gniazda, sprawdził, czy z pinami jest wszystko ok - nie bez powodu producent wyposażył wtyczki cewek w zaślepki ochronne - przynajmniej u mnie cewki spider`a je mają. Może powód jest jakiś banalny... Może masz za ciasno owinięty przewód i wtyczka się wysuwa? Nie wiem co Ci doradzić... Ogólnie GM`ski są bardzo czułe i na maksymalnych ustawieniach popierdują. Ja na jednym polu miałem taki przypadek, że jak już ustawiłem w miarę stabilną pracę, to po odłożeniu na bok wykrywka dosłownie wariowała... Jedno jedyne takie pole miałem...jakieś takie dziwne anomalie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 27 lutego 2015, 00:53 
Generał Broni
Generał Broni

Nie wtyczka jest ok z tego co się dowiedziałem takie problemy z odbieranie zakłóceń elektromagnetycznych miały cewki 2D te duże motyle i chyba moja okrągła Czesi wymieniali je na spider a u nas był adapter.Z tego co kiedyś Prymek opisywał z Czeskiego forum za zakłócenia może być odpowiedzialny kondensator w układzie odbiorczym cewki troszkę za mała pojemność kondensatora i pracuje na granicy.W Czechach był on wymieniany i problem znikał,można by samemu się pokusić o wymianę jego bo to banalna sprawa ale nie będę kombinował szkoda gwarancji.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 28 lutego 2015, 05:42 
Generał Broni
Generał Broni

Właśnie dostałem odpowiedź od sprzedawcy że sprzęt mam odesłać do serwisu,zobaczymy co wyjdzie czy cewka czy elektronika,relacje na pewno zdam pewnie przyda się jeśli też ktoś będzie miał problem z ćwierkającym od czasu do czasu Gm 4 pro.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 28 lutego 2015, 11:59 
Kapitan
Kapitan

Gdyby był ktoś zainteresowany cewką spider 12 cali to mogę taniej ją odsprzedać - zdecydowanie wolę chodzić z mniejszymi cewkami - może dlatego, że w moich terenach pola są strasznie zaśmiecone - u mnie ta cewka będzie się marnować - cewka użyta raz przez niecałą 1h - posiada oryginalną osłonę. Szczegóły na PW.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 4 marca 2015, 21:35 
Chorąży
Chorąży

ciekawi mnie czy jest możliwość zakupu GM4 bez standardowej cewki, a zamiast niej 9cali Spider

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 4 marca 2015, 21:39 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

pisałem do centrum elektroniki i odpisali mi, że będzie gm4 ale w wersji wd z cewka 9 spider po około 2 tys
za jakieś 2 tygodnie
w wersji wireless

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 4 marca 2015, 21:47 
Generał Brygady
Generał Brygady

a w mocny sygnale nie ma gm4 z cewkami spider ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 01:04 
Generał Broni
Generał Broni

pajda napisał(a):
a w mocny sygnale nie ma gm4 z cewkami spider ?

Mocny sygnał nie ma a czy będzie miał to powinien sam się tu określić,dużo ludzi pyta o taką konfiguracje.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 01:13 
Major
Major

Mocny sygnał ostatnio "to słaby sygnał" promują Makro Racer, GM4 nie da się kupić :n . A szkoda sklep zapowiadał się fajnie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 20:58 
Generał Broni
Generał Broni

Czy możecie powiedzieć kto ma w sprzedaży Golden Maska w Polsce oprócz CE ?? Nagle sprzęt jakby wywiało....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 21:41 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Ceny, kurs dolara. Widocznie się poddali. Znam ten ból. Zamawiam towar i nagle się okazuje, że przy kursie dolara 3,9pln a wcześniej 3,3pln nie ma to żadnego sensu bo cena robi się zdecydowanie większe niż najbardziej popularne modele Garretta ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 21:46 
Generał Broni
Generał Broni

Shelton napisał(a):
Ceny, kurs dolara. Widocznie się poddali. Znam ten ból. Zamawiam towar i nagle się okazuje, że przy kursie dolara 3,9pln a wcześniej 3,3pln nie ma to żadnego sensu bo cena robi się zdecydowanie większe niż najbardziej popularne modele Garretta ;)

Nie wiem czy akurat Bułgarzy sprzedają za dolary do nas jesteśmy w UE,Czesi mają cały asortyment Gm.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 21:58 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Bułgarzy z Euro, tutaj akurat nie ma problemu z podwyżkami, ale jak sprowadzałem rzeczy z USA to zabija interes w ciągu chwili.

Mniejsza o to Czesi też mają Minelaba... i jak się postarasz to tragicznie taniej, aż wstyd kupować w Polsce...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 22:15 
Generał Broni
Generał Broni

Shelton napisał(a):
Bułgarzy z Euro, tutaj akurat nie ma problemu z podwyżkami, ale jak sprowadzałem rzeczy z USA to zabija interes w ciągu chwili.

Mniejsza o to Czesi też mają Minelaba... i jak się postarasz to tragicznie taniej, aż wstyd kupować w Polsce...

Bo polski biznesmen jest zachłanny musi mieć w dwa lata nowy dom i trzy samochody,Czesi inna mentalność naród żyjący spokojnie nie zachłanny bez cwaniactwa a i tak bogatszy.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]