mariuszpolk napisał(a):
Masz racje wszyscy tu tacy mądrzy twardziel i bezbłędni klikając w klawiaturę nie mam zamiaru więcej udzielać się na tym forum pozostanę biernym obserwatorem (jeśli oczywiście nie zostanę usunięty przez admina) i będę podziwiać wspaniałe znaleziska kolegów poszukiwaczy co to w 15 minut w lesie wykopuja po 50 pięknych monet z czego połowa to grube srebrerka i potrafią tylko wszystkich pouczać i krytykować nie tyczy się to oczywiście wszystkich bo rady kilku z was bardzo mi pomogły i chwała im za to pozdrawiam i wielu pięknych fantow.
Nie ma co się zniechęcać do forum... Są tu ludzie mądrzy, ale na 100% znajdą się tacy którzy tylko ich udają... ja wiem że nie wolno dotykać zwierzyny, ale jeśli ma połamane gnaty, to raczej matka nie poszła do pobliskiej budki zadzwonić po karetkę... sam nie wiem jak zachował bym się w danej sytuacji... Raczej starał bym się zdobyć numer do Leśniczego i niech on podejmuje decyzje.
Jak dla mnie to w tej konkretnej sytuacji dobrze zrobiłeś, uratowałeś sarenkę. Co do kolejnych "złych dotyków" :) lepiej uważać :) aaaa i przemyśl 2x nim sie pochwalisz bo jak widzisz różnie może być to odebrane ;) na zdjęciu nie widać że sarenka jest połamana i dlatego tak naskoczyli na Ciebie. Powodzenia!