Van Worden napisał(a):
PSzary Wilku - zeby Ci oddać sprawiedliwość: wtraciłeś się i nieproszony kogoś bronisz, a skoro ten ktoś Cię nie poparł to i jemu teraz przyłożysz :n .. Ale co do wszechpolaków to zgoda, ciut mnie poniosło. Jednak czy byłbyś aż tak tolerancyjny gdyby chodziło o SA, Hitlerjugend czy Komsomolców?
Jezeli chodzi o scislosc to ty wtraciles sie nieproszony w watek ktorego tytulu chyba nie raczyles nawet przeczytac ( Moze przeczytaj teraz) i z mety zaczales tepic Wszechpolakow. Moze przeczytaj sobie o czym ja pisalem w tym watku dopoki nie raczyles udzielic sie calkowicie nie na temat i zmienic na swoja modle kwestie o jakiej traktowal ten watek. Kto niby mial mnie poprzec i komu mialbym przylozyc ?? Wszechpolacy ?? Mysle ze dlatego wlasnie tak ochoczo dajesz upust swojej agresji przeciw temu stowarzyszeniu bo wiesz ze nie ma na naszym forum ich przedstawicieli ktorzy mogliby sie bronic.
Van Worden napisał(a):
Chyba jest pewna granica przyzwoitości? Każdy inteligentny człowiek w tym kraju potrafi przejrzeć to towarzystwo na wylot i nie ma wątpliwości co do ich prawdziwej proweniencji i zadań.
Nie uzurpuj sobie prawa do wypowiadania sie za wszystkich inteligentnych ludzi w tym kraju . Co do porownywania Wszechpolakow do Hitlerjugend to jest wlasnie przekroczenie tej granicy przyzwoitosci o ktorej wspominasz .
I jeszcze jedno. Czy czytanie postow na ktore odpowiadasz sprawia ci trudnosc ??. Na wszystkie te kwestie odpowiedzialem juz w poprzednich postach a dopisek o ktorym wspomniales byl czysto formalny zebys mial czarno na bialym i zeby nie mnozyc postow nie zwiazanych z tematem. Ty jednak uparcie pod sztandarem tolerancji obrazasz ludzi o innej ideologii niz twoja. Spojrz na tytul tego watku. Czy jest on wedlug ciebie o tolerancji i nienawisci rasowej ???
Nie chce mi sie wiecej odpowiadac na te zaczepki i to jest moj ostatni post w tym temacie (czego i tobie zycze) ktory na poczadku byl ciekawy ale doprowadziles go swoimi "supertolerancyjnymi" haslami do ruiny ( to jest oczywiscie moja opinia a nie wszystkich ludzi w kraju).
Pozdrawiam