olsztynianin napisał(a):
Witam!
Pomyśl nad kupnem używki firmy z wyższej półki...Minelab, Whites..Ja osobiście śmigam na Whitesie Eagle Spectrum,pierwotnej wersji XLT.Sprzecik mnie w 100% zadawala,nie męczy kakofonią dzwięków (chyba,że wklepiesz mu program MM oferujący lepsze osiągi i czułość) i co najważniejsze-jest niezwykle skuteczny.Za 1500zł możesz spokojnie na A..ro wyrwać jakaś używkę wyzej wymienionych firm.
Pozdrawiam!
zgadzam się z tym co napisał olsztynianin, z tym że jest jedno ale...
jeśli nigdy nie miałeś sprzętu typu "DIGITAL" to możesz mieć problem z dogadaniem się ze sprzętem
mnogość funkcji i nastawów jest porażająca a zdecydowanie nie polecam chodzenie na jakiś nastawach fabrycznych bo są chyba nie na nasze realia
szkoda ze ja nie wiedziałem w zeszłym roku ze olsztynianin ma taki sam sprzęt jak ja bo może bym go sobie trochę bardziej obcykał i White's by został bo wykrywacz jest
ewidentnie super...
jednym ewidentnym minusem sprzętu było to, że EAGEL lubi być szybko przemiatany ( jak chyba większość Whites'ów ) a nie jest wcale lekki choć żeby nie przerażać to dużego dramatu nie ma
w tej chwili mam 2 wykrywacze muszkietera i Fishera 1266-XX i o ile muszkieter jest sprzętem po którym spodziewałem się, że będę zadowolony to z fisher'em jestem zachwycony ... choć moje najlepsze fanty wyszły właśnie muszkieterem
zastanów się czy dasz sobie rade z takim sprzętem - ja byłem totalnie początkujący i był to mój pierwszy wykrywacz ... rady sobie z nim nie dałem
pozdr. warwick