|
Chciałem przeprosić Tych którzy pisali do mnie emaile, ale ostatnio mam problemy z internetem. Najłatwiejszy sposób kontaktu ze mną to telefon albo komórkowy albo stacjonarny. Numery telefonów są na stronie ( a jeśli ktoś nie zna adresu strony to mój banerek znajduje się na stronie głównej tego serwisu : )
Serdecznie przepraszam za trudności z kontaktem
RUTUS
ps Co do nowych wykrywek to mogę juz właściwie napisać ( bo wykrywka za 10 dni będzie już w sprzedaży ) że jest first plus.
cztery tryby pracy : statyczny ( dla militarystów ) , MONETY dla moneciarzy ( tryb pracy z podwójnym filtrem który powoduje , większe tłumienie sygnału od gruntu , wykrywacz jest szybszy a poza tym w czasie realnych poszukiwań jest głębszy o ok. 10 do 20 % - niby mało ale zawsze : ) PRACA DYNAMICZNA - czyli tryb znany z zwykłego firsta , PRACA DYNAMICZNA DWUTONOWA - czyli coś dla tych co lubią wszystko kopać . Wykrywacz daje normalny sygnał dla wszystkiego co jest "powyzej" dyskryminacji a inny dla przedmiotów odrzuconych przez dyskryminację.Cztery pokrętła : głośność , czułość , dyskryminacja, grunt, oraz na wyświetlaczu wyswietlanie trybu pracy , dokładny pomiar baterii w procentach , wyswietlanie siły sygnału , w czasie pin-point'a podawanie głębokosci dla monet, Oczywiscie znane już z cyklopa 2 regulacja PROGU oraz czasu próbkowania.dodatkową funkcją jest takze cyfrowo realizowany filtr magnetycznych kamieni który pozwoli na dokładniejsze wstrojenie się w grunt ( a więc uzyskanie większej skuteczności ) bez denerwujących piknięć na magnetyczne kamienie.Wykrywka zewnętrznie będzie podobna do Cyklopa2 ale w stosunku do tego wykrywacza będzie mocno poprawiona i zmodyfikowana :)
pozdrawiam RUTUS
|