Ciacho, powiedz przepraszam ze ostre słowa i za podejrzenia o oszustwo przy robieniu filmu, bo pomyliłeś się. Myślę że nic na tym nie stracisz, a tylko zyskasz.
Co do wyrobów Pana Arka sam mam mnóstwo wątpliwości, ale skoro gwarantuje te centymetry, to już jego zmartwienie i jego klientów czy tak faktycznie jest i czy to ma jakiekolwiek znaczenie w praktyce poszukiwawczej. Ja z miarką nie mierzyłem, ale w powietrzu Rutus ma duży zasięg.
O słońcu jest tutaj:
http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=358233
A sprawa jest prosta - wykrywacz był pośpiesznie testowany (a nie mówiłem?) i to w sezonie wiosennym. Stąd ta niedoróbka. Do XLT jeszcze sporo brakuje.
Do p. Arka mam jeszcze prośbę: niech ujawni nicki wszystkich swoich dystrybutorów, którzy udzielają się na forach. A jest ich bodaj 10. Tutaj ktoś próbuje jeszcze nad tym panować (stąd kwatermistrze -tylko JMS ??), natomiast na forum O. Hulaj dusza ! Czepiają się tylko mnie, że w dziale komercyjnym na swoje forum (komercyjne) zapraszam :lol:
Stąd słuszne moim zdaniem podejrzenia, że sporo osób bije pianę udając zastanawiających się lub zadowolonych klientów. To może wq ...ć, nawet mnie. Zwłaszcza jeśli ktoś swoim drugim wpisem próbuje zasugerować, że wybrał właśnie TEN wykrywacz (co mnie akurat g... obchodzi). Dla mnie niniejszy wątek był do śmietnika po tym wpisie. Widocznie VW się zagapił i wyszło takie coś, co teraz czytamy (i piszemy).
:pa
proscan