dara napisał(a):
Robi niestety też niewłaściwie odbiera fakty myśląc wciąż o nieszczęsnej instrukcji. Słowo „paser” Panie Robi używane było w kontekście jakoby nielegalnego sprowadzania wykrywaczy.
Wydaje mi się, że się wycofałem z tego posądzenia... Doczytaj sobie na górze... Jeśli nie doczytałeś, to jeszcze raz powtórze, że nie mam zastrzeżeń co do Twoich wykrywaczy - określenia "paser" użyłem w momencie, gdy nie napisałeś jeszcze żadnych wyjaśnień. :( Poza tym użyłem słów przypuszczalnie - z góry zastrzegając się, że nie znam sprawy. Po poznaniu sprawy wyrobiłem sobie zdanie, że nie jesteś paserem jeśli chodzi o wykrywacze, :idea więc zamknijmy ten temat... :anty
dara napisał(a):
Poza tym proste teoretyczne pytanie jakie Panu zadałem, nie doczekało się sensownej, rzeczowej odpowiedzi tylko pokrętnego mataczenia.
Nic pokrętnie ani niepokrętnie nie mataczę. To dyskusja, poczytaj sobie od góry jeszcze raz jak czegoś nie rozumiesz. Podałem Ci sensowną i rzeczową odpowiedź, nie moja wina, że do Ciebie nie trafia. :skromny Jeśli nie trafia, to napiszę wprost - z wykrywaczami OK, nie mam zastrzeżeń. Z instrukcją jest qpa, uważam, że postąpiłeś nieładnie (cokolwiek pod tym przysłówkiem się kryje) i koniec. :n
dara napisał(a):
I mówię to z całym szacunkiem dla Pan, bo nie zależy mi na kolejnym wrogu.
Ja Twoim wrogiem nie jestem i nie zamierzam być. O to się nie martw... Wyraziłem swoje zdanie na temat instrukcji i tyle. :skromny
dara napisał(a):
Jednak myślę, że na mimo wszystko zniżkę w proscan Pan ma wywalczoną. Tylko czy warto było?
Zniżkę? Nie zabiegam o to. Wszystkie interesy związane z poszukiwaniami robię pod prywatnym szyldem, a nie administratora serwisu poszukiwanieskarbow.com. I myślę, że tak jeszcze długo pozostanie.
Stać mnie na to. :skromny
Warto było się opowiedzieć za tym, co mi podpowiada moje sumienie i poczucie dobrego smaku, a także zasady
poszanowania cudzej pracy i własności. :za
dara napisał(a):
Niestety nie mogę dłużej Panowie z Wami dyskutować, bo nadchodzi weekend i chciałbym korzystając z zaoranych pól i resztki urlopu sprawdzić parę miejsc. Teoretykom pracy z wykrywaczem pozostawiam dalsze babranie się w tej sprawie. Temat jest już wyczerpany, ale pozostają możliwości dalszego oczerniania mnie na forum aby przypodobać się proscan.
Twoje zachowanie jest iście szatańskie - nie bronisz siebie, nie tłumaczysz swojego postępowania, tylko nas atakujesz, że bronimy proscana... W myśl, że najlepszą obroną jest atak. No cóż, można i tak. :n
dara napisał(a):
Dobre wydaje się też wmawianie innym, że Allegro działa bezprawnie i pomyliło się w tej sprawie. No, drzwi wydają się być jeszcze otwarte!
Wiesz co? To już mnie powoli zaczyna wkurzać... Odpowiem Twoim wyrażeniem - "pokrętnie mataczysz" - w załączniku fragment regulaminu allegro.