Teraz jest sobota, 27 czerwca 2026, 19:57

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Co myślicie o Tesoro Cortes
PostNapisane: poniedziałek, 18 grudnia 2006, 19:40 
Chorąży
Chorąży

Witam. Jak w temacie + i - tego sprzętu .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 18 grudnia 2006, 20:20 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Już jest nowszy układ dyskryminacji (ED 180) w tejonie - 2003, vaquero i ciboli - 2004. cortes pochodzi z 2001r. to jest chyba układ ED 120.
sprzęt oczywiście dobry, ale na Twoim miejscu poczekałbym na nowszy model cortesa, lub wszedł w obecnego tejona. wyświetlacz jest ok, ale są osoby, które z powodzeniem szukają bez niego.
więcej grzechów nie pamiętam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: .
PostNapisane: wtorek, 19 grudnia 2006, 01:54 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Chyba dominss (znajdziesz na forum) sprzedaje swojego Vaquero bo kupił "wyższy model Tesoro" - coś powinien wiedzieć?
Pozdrawiam
Darek

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 19 grudnia 2006, 09:54 
Specjalista
Specjalista

Witam,
długo chodziłeś kolego Gupik z Cortesem?
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: dodam..
PostNapisane: wtorek, 19 grudnia 2006, 14:52 
Chorąży
Chorąży

że biegam z 5900 Di Pro Sl full wypas , ale mam zachcianki na coś lekkiego i tylko ma monetki

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 19 grudnia 2006, 17:07 
Specjalista
Specjalista

Proponuję skontaktować się jeszcze z p. Arturem Boratczukiem z TOPMAPu, autorem Vademecum Poszukiwacza, który z tego co pamiętam usiłował sprzedać na allegro w ubiegłym roku rocznego Cortesa. Może on - doświadczony poszukiwacz, wypowie się obiektywnie na temat cech użytkowych tego wykrywacza.
Pozdrawiam
SZZ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 20 grudnia 2006, 13:23 
Chorąży
Chorąży

No może przesadziłem dowiedziałem się ale bardziej kto z kim jest na tym forum na wojennej ścieżce.Wasze uwagi które były odpowiedzią na moje pytanie są bardzo cenne i bardzo wam dziękuję.Biegam z 5900 więc będzie mi trudno przyzwyczaić się do czegoś innego ale powiem wam że nie kupię Cortesa a raczej Tejona. Tak myślę.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 20 grudnia 2006, 15:05 
Specjalista
Specjalista

Moim zdaniem dobry wybór! To zdecydowanie jeden z najlepszych „gałkowców” na monety i inne drobiazgi. Posiadam Vaquero które jest niższym modelem ale jest w tej samej technologii HOT i jestem z Vaquero zadowolony. Chodziłem również z posiadaczem Tejona i poszukiwacz ten miał rewelacyjne efekty :) Wybór z pewnością mniej kontrowersyjny od Cortesa. Polecam mimo wszystko abyś wziął przed zakupem wykrywacz do ręki jeśli masz taką możliwość. Mimo, że ja jestem z Vquero zadowolony, spotkałem kilka osób którym ten wykrywacz się nie spodobał, a o gustach się nie dyskutuje :) Nie była to kwestia skuteczności wykrywacza czy innych cech – po prostu preferencje są różne.

PS.
Wbrew temu co wmawiają inni nie jestem powiązany z żadnym dealerem wykrywaczy ani w żaden inny sposób nie czerpię korzyści z pisania o wykrywaczach na forum. Kwatermistrz pozostał mi z czasu kiedy miałem przyjemność pracować u dealera, z czym wcale się nie kryłem.

Ostatnio edytowano piątek, 22 grudnia 2006, 03:14 przez SiD, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 20 grudnia 2006, 16:04 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Posprzątałem.

W tym zdjąłem kwatermistrza SiDowi - przyczyna dostateczna.

Uprzejmię proszę wszystkich kwatermistrzów (nie będę rzucał nickami, zainteresowani - nie tylko z tego wątku - wiedzą o kim mówię) o tonowanie swoich wypowiedzi, bo to nie jest ich prywatne podwórko. Proszę o wypowiedzi z kulturą, bez chamskich odzywek i dennych insynuacji - również między wierszami pod moim adresem. W przypadku nie zachowania umiaru nie wykluczam zaostrzenia rygoru na tym forum, a to myślę byłoby wielu kwatermistrzom bardzo nie na rękę... :cop

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 22 grudnia 2006, 03:17 
Specjalista
Specjalista

Nie wiem jak odczytałeś moje skrócenie Twojego nika, ale nie miał on na celu obrażenie Ciebie. To był zwyczajny skrót, być może niefortunny, ale przypadkowo, nie zamierzenie.

W każdym razie sprawę uważam za zamkniętą. Również życzę wesołych świąt :1 . Co niepotrzebne kasuje z poprzedniej wypowiedzi. Oby nam wszystkim fanty z ziemi wychodziły jak najczęściej := Czas już zakończyć ten OT ;)

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]