|
| Specjalista |
 |
|
|
Moim zdaniem dobry wybór! To zdecydowanie jeden z najlepszych „gałkowców” na monety i inne drobiazgi. Posiadam Vaquero które jest niższym modelem ale jest w tej samej technologii HOT i jestem z Vaquero zadowolony. Chodziłem również z posiadaczem Tejona i poszukiwacz ten miał rewelacyjne efekty :) Wybór z pewnością mniej kontrowersyjny od Cortesa. Polecam mimo wszystko abyś wziął przed zakupem wykrywacz do ręki jeśli masz taką możliwość. Mimo, że ja jestem z Vquero zadowolony, spotkałem kilka osób którym ten wykrywacz się nie spodobał, a o gustach się nie dyskutuje :) Nie była to kwestia skuteczności wykrywacza czy innych cech – po prostu preferencje są różne.
PS.
Wbrew temu co wmawiają inni nie jestem powiązany z żadnym dealerem wykrywaczy ani w żaden inny sposób nie czerpię korzyści z pisania o wykrywaczach na forum. Kwatermistrz pozostał mi z czasu kiedy miałem przyjemność pracować u dealera, z czym wcale się nie kryłem.
Ostatnio edytowano piątek, 22 grudnia 2006, 03:14 przez SiD, łącznie edytowano 1 raz
|
|