muchomorek napisał(a):
Witam, jednak zdecydowałem się na Solarisa :) ale jestem troche zaskoczony obsługą tegoż sprzętu, dzisiaj próbowałem co nie co ale coś mi nie wychodzi... Macie może jakieś wskazówki dla laika ?? Owszem czytałem instrukcje, ale jak by to ująć :) ... troche za mało dokładna dla zielonych i mam np. problem z dostrojeniem do gruntu czy z dyskriminacja, powiem szczerze dzisiaj po 2h zabawie mam troche dość tego sprzętu, mam nadzieje że to się zmieni :) Dla przykładu, chodziłem na podwórzu przed domem(tak tak to nie jest odpowiednie miejsce) ale chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądać na dynamiku...hmmm wykrywka mimo sens. na polowie szlala co chwile przeskakując z 1-2 kwadracika na 9 i różnie... i na kwadraciku z kolorem ? wykopałem sprężyne... no i do czego służy opcja "ton" i "sygnał wiodący"? :( Pozdrawiam
no co ty mam podobne odczucia. Też nie wiem do czego ten sygnał wiodący ani ton i jescze skale wszystkie
byłem na ogródku i też na 1 m kwadratowym paliły sie prawie wszystkie
mam nadzieje że jeszcze sobie go obczaje dokładnie i będe umiał coś znaleźć porządnego
ale słyszałem że solaris jest bardzo trudny w obsłudze i trzeba kilka razy wyjść w teren żeby dopiero wiedziec o co chodzi; trzeba byc cierpliwym i nim nie rzucaće