Ja tam swojego nie aktualizuję , a mam wersję 1.0 znaną jeszcze jako VISION :D i nie posiada żadnej z "dolegliwości" na które tak narzekali amerykanie . Wprost przeciwnie po 1,5 roku chodzenia ze sobą cały czas mi udowadnia że to doskonały wybór :1 choć ta miłość nie jest łatwa :luv :666 :luv Moim skromnym zdaniem Whites wypuścił sprzęt zbyt trudny do okiełznania w krótkim czasie przez żądnych skarbów ludzi i musieli coś wykombinować żeby ludziska przestali narzekać bo inaczej nowy projekt jakim była Spectra by przepadł w przedbiegach a wystarczyło już samo to jak dali ciała na początku z nazwą wykrywacza .Więc w skrócie , poprawili jakość dźwięku w słuchawkach , dodali kilka "obcych" języków, dorzucili "polara" , dostosowali ustawienia pod konkretne cewki i już ! Biznes się kręci a użytkownicy są zadowoleni . Nie chcę krytykować broń Boże tych którzy aktualizowali swoje maszynki bo teoretycznie nowsze oprogramowanie powinno być lepsze tylko wyrażam tu swoje zdanie, i każdy decyduje sam ale wystarczy poznać ten sprzęt, spojrzeć co w tej nowszej wersji jest a co było w starych aby wyrobić sobie jako taki pogląd !
superstefan , jeśli masz okazję kupić Spectrę w dobrej cenie to ją kupuj i idź w teren a potem zawsze możesz zdecydować czy chcesz zmieniać firmware czy też nie .... taka moja rada :roll: Podejmując decyzję o ewentualnym zakupie musisz pamiętać że sprzęcicho jest bardzo wymagające od operatora i żeby w pełni wykorzystać jego potencjał musi trochę czasu minąć :8)
:pa
Romulus
|