Raadek napisał(a):
Byłem blisko zakupu GM 4 i dalej nie wykluczam zakupu, ale dopiero wtedy jak zostanie rozwiązana sprawa serwisu w Polsce. Naczytałem się, naoglądałem. Wydaje się fajnym gałkowcem i zamiennikiem Optimy. Ale takie "akcje" jak u kolegi, skutecznie zniechęcają do zakupu :evil: . Skoro wiadomo, że cewki 10,5" są do d.... to szanujący się producent i dystrybutor, powinien bez słowa wymieniać je na takie, które się nie wzbudzają, albo na "pająki" 9". Ktoś te cewki przed sprzedażą sprawdza ??? . Nie będzie porządnego (szybkiego) serwisu - nie będzie klientów. Ja nie kupię na pewno :( .
Masz racje kolego w 100% myślałem że tak postąpią dałem im tyle informacji co może być nie tak że nawet laik by to ustalił a tym bardziej że mają różne cewki w sprzedaży,jeden kolega na YouTube pod moim filmem o Gm4 napisał że już miesiąc czeka na naprawę/wymianę :ups: Poczekam mam nadzieje że moja sprawa zakończy się pozytywnie,a jak nie to nie dam się wyrolować jestem już po wstępnej rozmowie z rzecznikiem praw konsumenta :) To im powinno zależeć na szybkim usunięciu usterki to są produkty niszowe a informacje po forach eksploratorskich szybko się niosą,druga żecz kolega dzwonił do nich w sprawie aukcji na Allegro stan 1000 sztuk a tak naprawdę nie mieli ani jednej na magazynie,o co chodzi?też nie kupił u nich następny klient odpadł który szybko wyciągnął wnioski i jest skłonny wydać trochę kasy na paliwo i kupić u Czeskiego dystrybutora.