Teraz jest sobota, 2 maja 2026, 06:47

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Plac naprzeciwko dawnego browaru
PostNapisane: sobota, 31 marca 2007, 22:57 
Podporucznik
Podporucznik

Próbowałem dzisiaj z rana (mało ludzi na peronach SKM, mało zainteresowania) wraz z rutusem połazić wzdłuż zdewastowanych torów łączących dawny browar w Gdańsku-Wrzeszczu z przelotową linią kolejową. Stosy zbitych butelek (czyżby likwidowany browar tanio pozbył się szkła?), syf i malaria. Nastawiałem się na jakieś porcelanki, może buteleczki i nic. Szukał tam jeszcze ktoś? Czy coś tam dało się kiedyś znaleźć?

Najlepsza jest jakaś stara altanka (dokładnie naprzeciwko SKM Wrzeszcz) i kawałek starej działki warzywnej. Altanka spalona, masę butelek po niskobudżetowych libacjach alkoholowych. Podchodzę, a z ruin tej altanki wyskoczyły dwa dzikie psy... nie, nie policjanci koledzy, ale zwykłe wilczury, całe zapchlone. No coż, przypomniałem sobie jak to jest szybko, wręcz błyskawicznie biegać, z przeskokiem a`la chuck norris przez płyty betonu koło stawku. Najpierw leciał do przodu rutus, a potem ja

Ogólnie o browarze:
http://sabaoth.infoserve.pl/danzig-onli ... /bier.html

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 15 kwietnia 2007, 00:56 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Ponury bardzo sie ciesze ze wrescie zrozumiales ze szukanie jest Twoja pasja a profesja zawodowa to tylko wykladnia prawa Witam w naszym gronie Obserwowalem Ciebie na forum i przznawalem Tobie racje.Ale nasze zainteresowania sa na pograniczu prawa ktore ja osobiscie chciallbym respektowac ale zycie iadredalina temu zaprzecza.

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]