wclan napisał(a):
Pro-Digger napisał(a):
Nie zgodzę się że na słuchawkach Deus jest kulawy
I przyznam Ci racje ... Deus na samych sluchawkach nie jest kulawy ... on jest wrecz wykastrowany
Pro-Digger napisał(a):
W deusie lite wykrywacz GMP masz w programie
Nie , nie masz wykrywacza GMP w programie ... jedyne co jest podobne to tylko nazwa 2 programu , ktory ma sie nijak do detektora o tej samej nazwie :666 (zeby to wiedziec , trzeba miec 2 detektory w reku i je porownac ... inaczej to tylko teoretyzowanie)
- a juz kosmicznym nieporozumieniem jest porownywanie 2 programu fabrycznego (Deus w wersji lite) z detektorem GMP
Dokladnie jest to samo na 2 programie, masz wykrywacz GMP w Deusie który jeszcze możesz podkręcić producent już się wypowiadał w tej sprawie, i to nie podlega wątpliwości ,nawet filimki specjalistów głównie w J.Angielskim są na YouTube. Deus w słuchawkach jest wykastrowany ,z tym też się nie zgodzę .Brakuje mu tylko funkcji zaawansowanych ,których większość innych wykrywaczy nie posiada i jakoś nikt nie pisze że są wykastrowane. No ale widać tyle ile użytkowników Deusa tyle zdań .
Za to zgaduje że posiadasz GMP ;-) a Deus ci nie podpadł stad różnica zdań. Kolega poznany sezonem chodził z GMP ,ja mam Deusa ,po wymianie poglądów z nim i kilku testach wiem o czym pisze.
Filmik Deus LITE VS GMP
https://www.youtube.com/watch?v=_Qqouv7gy64