johnny40 napisał(a):
Witam
Czekson -błąd ortograficzny! pisze się twój! temat,twoje zbulwersowanie ,ma podstawy , tylko czy nie uważasz że tacy, w ogóle nie wchodzą na naszą stronkę?,
Gdyby tak było to dosyć mieli by ,konkretnych wskazówek oraz tematów x-razy poruszanych :że w razie spodkania kogoś z Poszukiwaczyskarbów tu zrzeszonych, włosy by mu się zjeżyły)))
Nakrzyczałeś (inni również) "trochę mięsa"-poleciało i co to zmieni?.
Napisałeś również swoje spostrzeżenie do innych stowarzyszeń? takich jak: Odkrywca,Oblicza Historii, stowarzyszenie miłośników fortyfikacji,czy innych? pobratnich nam zrzeszeń?
Poza tym , wiadomo że "złomiarze" "również" pisze się przez "ż" - błąd ortograficzny!!! często sięgają po wykrywacz -aby i tacy zrozumieli, musiałbyś na złomowiskach porozwieszać ulotki ,tylko czy by coś pomogły to inna sprawa.
Ja też nie pozwoliłem , jak mi krety ogródek demolowali, ale do tych była inna mowa. :za
pozdrawiam
johnny40
Post ten napisałem odnośnie pozostawionego niewypału który mógł znaleźć się w rękach jakiegoś dzieciaka lub nastolatka lub też o zgrozo człowieka bez wyobraźni.Odnośnie dołków to jest to walka z wiatrakami ,tak byłem zbulwersowany tym nie wypałem niż tymi wykopkami.
Pozdr. :piwo :piwo :piwo