tur napisał(a):
ssslaw napisał(a):
Co do MR i MR2 to jedne z najszybszych sprzętów na rynku można sobie testy obejrzeć na YT. Garretty at pro i inne to też nie młodzieniaszki a tak chwalone. Widzę że się wypowiadają Ci co w ręku makro nie mieli.
Kupić, połazić, potestować i wtedy mądrości wypisywać.
Kolego najszybsze na rynku to są Tesoro i xp Gmp,Deus.Jeżeli tam jest układ taki jak w Mxt to wcale makro nie jest najszybszy,Taktyk wie co pisze bo zna te sprzęty od podszewki,prowadzi serwis-to tak do wiadomości dla nowego kolegi.Testy na YouTube przemilczę,ja wykrywacze testuje w terenie.A na YouTube to kabarety oglądam :)
Nie mówię że jest naj... naj szybszy ale jeden z szybszych, sam posiadam MR2. A to że ma taki układ a nie inny i że się nie nadaje z ust kogoś kto nie korzystał z tego sprzętu to trochę śmieszne. To już wole obejrzeć testy, porównania itp. na YT . są dla mnie bardzie obiektywne i wiarygodne niż takie opinie osób które z danym sprzętem nie miały styczności.
Czy analogi np. GMP czy GM lub inne też mają elektronikę wywaloną w kosmos? Nie wydaje mi się a jednak są bardzo szybkie i uznawane za jedne z najlepszych wykrywek.