Test napisał(a):
No to, uzasadniam: skoro współpraca jest legalna, to ujawnienie personaliów nie powinno być żadnym dramatem, zwłaszcza gdy pokazało się twarz. Nie skapowałeś :que
oczywiscie ze nie jest ale nie wiem po co tobie te dane !!!! no i nie wyjasniles jaki to zbiorowy problem chcesz ta metoda rozwiazac, !!!. Niezwyklem wiec dawac dowodu osobie ktora po pierwsze nie jest do tego uprawniona a po drugie nie potrafi jasno sprecyzowac celu tego zainteresowania.
Test napisał(a):
Na przyszłość radzę jednak fotografować się na tle otwartych stanowisk, sylwetek innych uczestników wykopalisk, sprzętu itd., bo na tle tablicy może uwiecznić się każdy, nawet pijak w lakierkach nad ranem wracający tamtędy z wesela.
Mimo ze ci to na pewno nie lezy jednak bede dalej robil sobie zdjecia w takich miejscach i w taki sposob jak mi sie podoba. Jezeli chciales zobaczyc wiecej zdjec z wykopalisk wystarczylo poprosic. Mam ich setki .
Test napisał(a):
Co do reszty Twoich uwag - widzę, że czujesz się ofiarę prześladowań z mojej strony. Nie skomentuję.
Pochlebiasz sobie. Po prostu denerwuje mnie twoja zarozumialosc w stosunku do czlowieka ktorego nawet nie zadales sobie trudu poznac chociaz okazji bylo wiele.
I ja dopisek : cos ci sie jak zwykle pomieszalo bo nie zmienilem posta podczas kiedy ty pisales swojego wiec nie manipuluj bo to juz przerabialismy !!!!
(Dopisek Testa, bo szkoda nowego posta na odpowiedź: Jedzie mi tu :czo Do czasu pojawienia się nowego posta system nie sygnalizuje modyfikacji poprzedniego).
(Dopisek moj do Testa : Jak nie masz nic do powiedzenia ani powodu do moderacji mojego posta to powstrzymaj swoje lapki i pobaw sie tym czolgiem )