Teraz jest czwartek, 16 października 2025, 16:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1441 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 97  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy model Rutusa - Alter71
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 18:11 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

stan12 napisał(a):
prymek napisał(a):
Trochę postów usunąłem , temat języka został rozwiązany więc jego drążenie uważam za bezcelowe .

W ten sposób kształtuje się słuszny pogląd może to jeszcze nie cenzura ale blisko, czyżby były niezgodne z regulaminem, czy tylko nie pasują do koncepcji.
Przecież cały ten temat to ogólniki, więc w czym te usunięte przeszkadzały, jest inny temat na konkrety

Nie śledzę tego. Ale chyba porównanie do cenzury jest absolutnie nie na miejscu. Co te posty mały Twoim zdaniem wnosić i czego dowodzić. Czytając piąte przez dziesiąte temat języka a raczej kilku wyrazów w języku angielskim i podejście do tego co nie których wzbudza śmiech. Więc mi samemu i pewnie większości nie chce się czytać kolejnych nic nie wnoszących wypocin na ten temat. To nie jest temat"za" czy "przeciw" tylko zbiór informacji o Alterze. Poza tym chyba każdy ma świadomość że to jest forum, coś się nieraz wycina i raczej nie trzeba się domyślać jak w serialu o co chodzi. Chyba że komuś chodzi o bicie piany a nie uzyskanie informacji i tylko po to to czyta.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 18:12 
Pułkownik
Pułkownik

młody 75 napisał(a):
Panie Pułkownik L czy tu wyzywa Cię ktoś od głąbów?

Nie chciałem nikogo absolutnie obrazić ale skoro ktoś wychodzi z założenia że skoro zamiast na przycisku Wł/Wył będzie Power albo nie daj boże ikona :lol: to sprzętu nie kupi to jak to nazwać,lenistwem?.swoją drogą dobry ruch producenta skoro to taki problem ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 18:16 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Mnie zastanawia jedno. Widziałem test na Prymkowym polu. Ciekawe czy Alter na wysokiej częstotliwości jest porównywalny do Optimy z czułością. Bo jeśli do tego by miał zasięg z filmu to byłoby to rzeczywiście fajne urządzenie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 19:09 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Pułkownik L napisał(a):
młody 75 napisał(a):

Nie chciałem nikogo absolutnie obrazić ale skoro ktoś wychodzi z założenia że skoro zamiast na przycisku Wł/Wył będzie Power albo nie daj boże ikona :lol: to sprzętu nie kupi to jak to nazwać,lenistwem?.swoją drogą dobry ruch producenta skoro to taki problem ;)

Musisz czytać ze zrozumieniem, bo tak się zachłysnąłeś tym angielskim że nie rozumiesz polskiego, a jeśli rozumiesz to dobrze wiesz że nie chodziło o ikonki czy podpisy włączników to po pierwsze a po drugie to nie każdy musi myśleć tak jak ty kolego więc ta ironia nie jest na miejscu,

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 19:16 

Pułkownik L napisał(a):
młody 75 napisał(a):

Na to jest prosty sposób, wymiana naklejki na front panel lub żółte karteczki :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 19:28 
Moderator
Moderator

stan12 napisał(a):
Pułkownik L napisał(a):
młody 75 napisał(a):

Musisz czytać ze zrozumieniem, bo tak się zachłysnąłeś tym angielskim że nie rozumiesz polskiego, a jeśli rozumiesz to dobrze wiesz że nie chodziło o ikonki czy podpisy włączników to po pierwsze a po drugie to nie każdy musi myśleć tak jak ty kolego więc ta ironia nie jest na miejscu,

Co twój post wnosi do dyskusji ? do wymiany kąśliwych uwag możesz wybrać inne forum - co do kasowania postów , od rana do godziny chyba 15.00 miałem chyba trzy zgłoszenia spamu w panelu moderatora , prośbę na pw o wykasowanie postów a w treści wątku prośby o zaprowadzenie porządku tylko w parę godzin - to nie forum onetu więc proszę nie pisać bzdur

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 19:32 
Generał Brygady
Generał Brygady

Prymek a czy inne wymrywacze, które testowales na swoim poletku również ustawiales pod cele tzn. tak, aby monetki w tych warunkach były widziane jak najlepiej? Jeśli nie to porównanie do innych wykrywaczy troszkę niesprawiedliwe.

Wysłane ze smartphone

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 19:39 
Pułkownik
Pułkownik

Czemu kol.sieni tak myślisz?,mi się wydaje że gdyby operator wyciągnął z różnych modeli maximum nawet na wiadomym przedmiocie to i tak byłoby dobre porównanie:głębokość,czas reakcji,podatność na zakłócenia,itp.,w sumie chyba nie ma testów idealnych :? jak jestem w błędzie to popraw bo sam gdybam że być może w czasie pózniejszym fajnie byłoby go kupić,pzdr. ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 19:46 
Moderator
Moderator

wszystkie wykrywacze ( łącznie z Alterem ) były ustawiane w ten sposób by wykryć wszystkie cele ale nastawy miały zapewniać pełną stabilność i użyteczność wykrywacza . Z Alterem była tylko jedna różnica - po raz pierwszy wykrywacz ustawiał ktoś inny czyli Artur . Alter zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie jednak ja ze swoim GM czuję się bardzo dobrze test na moim poletku mogę zaliczyć na 70% czułości więc nie pozywajcie się swoich deusów , gmp , fisherów itd.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 19:51 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

prymek napisał(a):
wszystkie wykrywacze ( łącznie z Alterem ) były ustawiane w ten sposób by wykryć wszystkie cele ale nastawy miały zapewniać pełną stabilność i użyteczność wykrywacza . Z Alterem była tylko jedna różnica - po raz pierwszy wykrywacz ustawiał ktoś inny czyli Artur . Alter zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie jednak ja ze swoim GM czuję się bardzo dobrze test na moim poletku mogę zaliczyć na 70% czułości więc nie pozywajcie się swoich deusów , gmp , fisherów itd.

Jedna z lepszych wypowiedzi ale sporo ludzi tu myśli że Rutus przebije wszystkie sprzety.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 20:06 
Chorąży
Chorąży

Cytuj:
Jedna z lepszych wypowiedzi ale sporo ludzi tu myśli że Rutus przebije wszystkie sprzety.

Pod pewnymi względami przebije. Przede wszystkim uniwersalnością. Jeżeli ktoś szuka drobnicy, głębokiej militarki i grzebie też za depozytami, nie widzę na rynku równie elastycznego sprzętu w tej cenie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 20:26 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

dumadar napisał(a):
Cytuj:

Pod pewnymi względami przebije. Przede wszystkim uniwersalnością. Jeżeli ktoś szuka drobnicy, głębokiej militarki i grzebie też za depozytami, nie widzę na rynku równie elastycznego sprzętu w tej cenie.

O czym ty piszesz :lol: pierwsza lepsza Spectra

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 20:35 
Generał Broni
Generał Broni

No popatrzcie a zawsze mówiono że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego i sprzęty trzeba mieć specjalizowane [emoji12]
Najlepiej kilka....

Ostatnio edytowano piątek, 28 października 2016, 20:39 przez damiano, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 20:38 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Ile kosztuje White's Spectra?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 28 października 2016, 20:49 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

-warlock- napisał(a):
Ile kosztuje White's Spectra?

7.5kilo PLN.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1441 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 97  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]