Teraz jest czwartek, 16 października 2025, 09:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1441 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 97  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy model Rutusa - Alter71
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 11:35 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

aothunterpl
Jak by nie miało sensu to bym filmy dalej obrabiał.
Dla ciebie nie ma różnicy jaki jest w wykrywaczu język, a dla innych to podstawa.
Filmy kręcone były na "starym" sofcie i nie mogę wrzucać filmiku z nieaktualnym softem i jeszcze w języku ang.
Niestety, filmy trzeba nakręcić na nowo.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 11:40 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Saper spoko rozumiem,po prostu wydawało mi się ze jak testujesz ten sprzęt od kilku miesięcy to znalazła się jakaś osoba która u ciebie jakiś materiał chciała nakręcić i wtedy jakby schodzi to z twojej głowy. Jednak zapowiedz i wstępna prezentacja sprzetu narobiła apetytu wielu ludziom,a parametry techniczne rozbudziły wyobraznie :).Dziś nikt nie ma cierpliwości :) Gotówka na kontach sie gotuje..już wrze praktycznie :)

Wielu się czuje pewnie tak, jakby podrywało jakąś dupencje i ona sie od miesięcy uśmiecha,puszcza oczko i wdzięczy, a jak chcemy ją zatargać ,,na warsztat,, to sie obraca i mówi ..jeszcze nieee;)

Ale i tak nie mamy wyjścia trzeba zacisnąć zęby :1

ps.
czyli rozumiem ze filmy trzeba na nowo nakręcić? No to pewnie ich premiera zbiegnie się już z filmami pierwszych użytkowników :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 11:47 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

:). Poważnie sam bym chciał już Wam coś pokazać bo i w końcu można podyskutować, coś więcej poopowiadać a tak sami widzicie. Jak by nie było na filmiku prezentacyjnym powinien się pojawić produkt finalny. Ktoś kto na fora nie zagląda, film zobaczy i będzie niezadowolony, bo menu nie po polsku itd.
;)
Jak by nie było, warto jeszcze raz sobie ściągnąć nową instrukcje, tam jest wiele nowych cennych informacji.
PS. Zadzwonię do Arka zapytam co z filmikami ze starym softem.
( moje zdanie- nie powinny być zamieszczane, a co na to producent? zapytam w Waszym imieniu)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 11:47 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

a ja Wam powiem tak. Optime sprzedałem za 1300zł ( troche straciłem bo jeszcze na gwarancji była)
a czy kupie Altera to nie wiem? czekam i czekam... i nic sie nie dzieje.
jak bedzie słaby to kupie co innego :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 12:32 

A ja tam kupuje Altera i sam przetestuje czy mi pasuje czy nie. Nie sądzę by było groszy od Argo. Na pewno ma więcej zalet niż Argro i chociażby dla tego będę zapewne używać go długo. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 12:39 
Podporucznik
Podporucznik

tobimc napisał(a):
a ja Wam powiem tak. Optime sprzedałem za 1300zł ( troche straciłem bo jeszcze na gwarancji była)
a czy kupie Altera to nie wiem? czekam i czekam... i nic sie nie dzieje.
jak bedzie słaby to kupie co innego :h

Za tyle to ja Argo sprzedałem XD.
Ale w przeciwieństwie do Ciebie to ja na pewno zakupie Alterke :luv

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 12:45 
Kapitan
Kapitan

Prawda jest taka, ze jak się osobiście nie przetestuje sprzetu, to wszystkie opinie bedą dla nas nie miarodajne, bardzo subiektywne i często nierzetelne. Dlatego przed chwilą przelałem kasę za altera - jest realna szansa, że pod koniec przyszłego tygodnia dotrze on do mnie. I tak nosiłem się z zamiarem dokupienia drugiego sprzetu - i padło na altera. Wiele sobie po nim nie obiecuję - jeśli mnie miło zaskoczy to może zagości on na dłużej u mnie. Zdaję sobie sprawę, że przy ewentualnej odsprzedaży trochę na nim stracę - ale świadomie akceptuję takie ryzyko. W duecie z deusem może okazać się ciekawym jego uzupełnieniem - czas pokaże czy tak będzie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 12:48 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Wykończycie Sapera :) Hm...Alter 71 zamówiony,po rozmowie z producentem jestem optymistycznie nastawiony na przyszły sezon:)Pozdrawiam kolegów

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 12:55 
Kapral
Kapral

To ja mam pytanie techniczne do Sapera w oczekiwaniu. Czemu wrzuciliście filmiki z tak wysokimi częstotliwościami na YT? Przy niższych nie widział wszystkich monet przez mineralizację?
Szkoda też że nie był to Dynamik All Metal jak w instrukcji bo ma większy zasięg, a słychać było jak dyskryminacja szarpie monetki na granicy zasięgu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 13:00 

saper napisał(a):
:). Poważnie sam bym chciał już Wam coś pokazać bo i w końcu można podyskutować, coś więcej poopowiadać a tak sami widzicie. Jak by nie było na filmiku prezentacyjnym powinien się pojawić produkt finalny. Ktoś kto na fora nie zagląda, film zobaczy i będzie niezadowolony, bo menu nie po polsku itd.
;)
Jak by nie było, warto jeszcze raz sobie ściągnąć nową instrukcje, tam jest wiele nowych cennych informacji.
PS. Zadzwonię do Arka zapytam co z filmikami ze starym softem.
( moje zdanie- nie powinny być zamieszczane, a co na to producent? zapytam w Waszym imieniu)

Zmiany w sofcie dotyczyły raczej tylko kosmetyki czyli j. polskiego. Osobiście nie obraziłbym się na te filmiki. Na Altera czekam jak dziecko na Świętego Mikołaja.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 13:04 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

mnie tylko interesting:
- zeby był głebszy od opti z 5cm. -na tych samych Hz.
- o wiele lepiej radził sobie na smietnikach.
- i powiedzmy na tych 6 czy 8 kHz lepiej ciagnoł monety wieksze od 22mm

i zamawiam tez :idea

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 14:06 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

saper napisał(a):
Front247
Jak by tego było mało to właśnie zmienił sie soft wykrywacza i doszło okienko z językiem i oczywiście nowy język i teraz cała moja praca z filmami poszła w niebyt i muszę wszystko nakręcić na nowo z nowym językiem.

Język menu w filmie nie ma znaczenia.Ważne ,że Ty mówisz po polsku :) Za darmo poświęcasz dla nas swój czas i nikt nie może od Ciebie wymagać abyś spędzał kolejne godziny na powtarzaniu rzeczy które już raz zrobiłeś.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 14:21 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Być może któryś z Kolegów rozmawiał z p. Rutyną i pytał o termin wysyłki Altera?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 14:25 
Kapitan
Kapitan

W okolicach przyszłego czwartku mają mi mój wysłać. Biorąc pod uwagę święto piątkowe to raczej po przyszłym weekendzie do mnie dotrze - mi to nie przeszkadza bo i tak planuję przyszły weekend spędzić rodzinnie w malowniczej i przepięknej Kotlinie Kłodzkiej.

Ostatnio edytowano czwartek, 3 listopada 2016, 14:28 przez benekpe, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 3 listopada 2016, 14:26 

Ja dostałem odpowiedź, że drugi tydzień listopada ale chodzą słuchy, że dopiero po 14tym. Mam też informację, że liczy się kolejność zamówień. Ogólnie trudno odpowiedzieć na to pytanie. Obsuwa jest z powodu wprowadzenia języka polskiego.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1441 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 97  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]