benekpe napisał(a):
Front247 - przyzwyczaiłem się już do Twoich złośliwości. W przeciwieństwie do Ciebie ja piszę o wykrywaczu który fizycznie posiadam. Twoja o nim wiedza jest tylko zaczytana więc wydaje mi się że to raczej Twoje wpisy w temacie są bezwartościowe i nic nie wnoszące do tematu. Dokonałem już wielokrotnie porównań obu tych wykrywaczy. Porównałem tor audio, ergonomię obu wykrywaczy, odniosłem się do głębokości detekcji, radzenia sobie pod liniami wn itd. Wystrlarczy tylko uważnie i ze zrozumieniem czytać to co ktoś inny pisze.
Nieprawda.
. Tylko fakty.
U ciebie argumenty których sie nie da poprzeć ani sprawdzić takie czary mary. Przestawiasz dogmaty które w swiecie detektorów istnieja. Powiem więcej poruszamy sie tu w znanej od lat technologi uzywanej w tego typu sprzetach,tymczasem ty zaprzeczasz logice. Multitony w deusie są czytelne a w alterze kilka tonów nei daje obrazu celu - to są bzdury,dlatego ze nie jest to ocena własnych subiektywnych preferencji tylko naginanie oczywistych faktów technologicznych uzytych w tych sprzętach. Niestabilnosć wykrywacza nazywasz- pełnią informacji,a czysty stabilny sygnał na obiekt nazywasz wybrakowaną identyfikacją dzwiękową. Opisujesz swoje wrażenia które nie mają kompletnie nic wspólnego z rzeczywistością,zastanawiam sie nieraz czytając twoje teksty czy ty w ogóle rozumiesz jak działa wykrywacz VFL. co z tego ze ja nie mam jeszcze altera na pokładzie,skoro wystarczy mieć mózg,wzrok i średni słuch oraz podstawy w tej dziedzinie by z głupiej prezentacji zobaczyć jakie dzwięki ma ten sprzęt. Ty ,,argumentujesz,, po swojemu ale..nie odnosisz sie do fajktów,pomijasz milczeniem.
Nie porównałes deusa z alterem..tylko opisałeś oddzielnie wrażenia na temat każdego z nich które się kupy nie trzymają. Gdybyś był merytoryczny to mając te dwie wykrywki wykonałbys chocby taki głupi test powietrzny...i porównał,albo lepiej zabrał na pole i poswiecił 5 minut na test chocby jednego celu....zamiast p[isać te głupoty o chodzeniu po własnych sladach i kopaniu drobnego koloru po alterze. Tak mógłbym punktować ale to nie ma sensu. ani jednego porównania mając w chacie 2 sprzety i jeden z nich nowy po kilku dniacvh ląduje w szafie dla kolegów..haahah jestes lepszy niz Kobuszewski w kabarecie :)
Odbierasz to jako złośliwośc? Ok masz prawo..tylko ja pisze o faktach albo nic nie pisze,a ty czarujesz opowiesciami z krypty :) Ok postaram sie już po prostu pomijac twoje niemerytoryczne wrażenia z użytkowania bo to tak jak z ślepym o kolorach.