Teraz jest niedziela, 29 czerwca 2025, 19:35

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TAKTYK URD-1
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:25 
Generał Brygady
Generał Brygady

tui napisał(a):
T Alter miał IP67 i teleskopową sztycę i port usb to by podobnie kosztował.
Po.

Jasne, pudełeczko za 17,50 i port za 1,50 na pewno musi tyle kosztować. Swoją drogą Taktyk krytykował taką sztycę, więc już nie wiem o co chodzi.
Na cenę narzućmy zasłonę milczenia, ale wyglądem się rozczarowałem. Miało być coś innego, a jest tak jak zawsze. Czyli wywrotny wykrywacz. Rutus i kilku innych to przerabiało i zrezygnowali z tego rozwiązania, za namową użytkowników zresztą...
Pewnie będą tacy co zaryzykują, a Francuzi już pewnie stoją w kolejce. Jak ostatnio chciało by się powiedzieć...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:28 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Fakt nóżki powinien mieć, stabilizujące pudełko do gruntu, ale myślę, że Taktyk słucha tak jak Rutus i wprowadzi poprawki, acz to jeszcze towar gotowy. A kolega Takty jest perfekcjonistą, więc jest spora szansa. Daj mu mu trochę czasu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:33 
Kapral
Kapral

Konstrukca jest inowacyjna brawo , cewki wygladaja solidnie , detektor obroni sie sam , czuje ze gary z br.. bedzie ciagnol ekstremalnie. Taktyk z tymi rozdawanymi testami przez psedo testerów co zarabiaja na swoim kanale z reklam to sobie daruj , na sukces troszke poczekaj zobaczysz.

Ostatnio edytowano wtorek, 7 marca 2017, 20:37 przez ezelab, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:37 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Taktyk nie przejmuj się wazeliniarzami, dawaj na testy zobaczymy jak jest. Opinie pseudo lizusów się nie liczą, liczy się co maszyna potrafi pokazać w terenie. Jak jest dobra obroni się sama. Nawet w rękach amatorów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:40 
Kapral
Kapral

Pare miernych testow na kanale a kasa wieksza z reklam niz ze sprzedazy detalicznej tak bo yt daje im kaske . Najlepiej reklamuj sie sam Taktyk na swoim kanale

Ostatnio edytowano wtorek, 7 marca 2017, 20:49 przez ezelab, łącznie edytowano 2 razy

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:46 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

ezelab napisał(a):
Pare miernych testowna na kanale a kasa wieksza z reklam nize sprzedazy detalicznej.

Widzę, że kolega i specjalista od ekonomii i od cudzego portfela. Ani jedno, ani drugie niestety nie trafione. Prośba do moderatora o ukrócenie personalnych i chamskich wycieczek kolegi z postu powyżej.

Totalny brak kultury osobistej.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:47 
Moderator
Moderator

Wracamy do tematu, a poza tym każda inicjatywa promującą nasze hobby jest z założenia dobra ,kolejne posty nie w temacie idą do kosza

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:51 
Plutonowy
Plutonowy

Panowie!

Ja stanę w obronie sztycy. Mam teleskopową i bardzo sobie chwalę. W przeciwieństwie do s-ki nie męczy szybko ręki i składa się kompaktowo, a wywrotność taka sama jak s-ki.

Jak shelton wspomniał w URD-1 potrzebne są nóżki stabilizujące.

Czy się lubi Taktyka czy nie to trzeba przyznać, że wykonanie sprawia pozytywne wrażenie. Bardzo solidnie to wygląda, nawet takie detale jak wtyk od cewki. Do tego sterowanie i menu prezentuje się prosto i przyjaźnie dla użytkownika.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 20:55 

Gdzie można kupić ten wykrywacz? Rozumiem, że kupując przez Internet przysługuje mi ustawowe prawo do ewentualnego zwrotu zakupionego towaru. Czy tak? Na jaki okres udzielana jest gwarancja producenta? Można prosić o jakiś link do sklepu.
Według mnie stelaż typu S ma lepszą ergonomię o ile wykrywacz nie jest za ciężki.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 21:02 
Major
Major

A mnie najbardziej wkurza jak ktoś kogoś krytykuje, a potem sam stosuje coś podobnego.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 21:11 
Specjalista
Specjalista

Wolfsschanze S styca to prezitek,, y wykrywacz sensowne nezlozis....-jest zadlugy,,y mechanicne wiecej slabsy na zatraskach,, sprobuj taky kawalek S-styce plus spodna styca y cewka macz v rekach-fizyka nepusci....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 21:18 

EL NINO - przeżytek? Deus mistrz i niedościgniony wzór ergonomii ma stelaż typu S. Jak pisałem wcześniej, ma to sens jak wykrywacz jest lekki - wówczas przemiatanie na takim stelażu to bajka. Jak mamy ciężkiego kloca to niestety nadgarstek cierpi wtedy za bardzo.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 21:23 
Specjalista
Specjalista

no ,newiem ,,ale na Argo,optime ,y spektre mam proste styce y jest lepiej jak bylo,, na pewno cuje sie tak lepiej jak na zbylym G2 s ultimate...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 marca 2017, 21:38 

EL NINO - o tym właśnie pisałem. Ciężkie wykrywacze które przytoczyłeś nie mogą mieć S-ki, bo nadgarstek za szybko się męczy.
Wracając do tematu wątku. Mam pytanie do producenta.
Tryb statyczny ma jakąś dyskryminację? Jak wygląda dźwiękowa identyfikacja znaleziska w tym trybie?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 marca 2017, 10:25 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Witam,

Wszystkie informacje są lub znajdą się na firmowej stronie. Zapraszam także do kontaktu e-mail.

Podjąłem decyzje, że nie będę już więcej pisał na forum PS, z powodu tolerancji na bezprawne ataki i oskarżenia, które mają tutaj miejsce.

Zwracam się także ostatni raz publicznie z prośbą do użytkowników Jacobs i mrand, o wycofanie się ze swoich fałszywych oskarżeń, które naruszają dobro mojej firmy. W razie braku sprostowania i niezaniechania tych działań zostanie wszczęte postępowanie sądowe w tej sprawie.

Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku”.

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]