Shelton napisał(a):
Widocznie nie pracowałeś z innym sprzętem. Uwierz mi są ciche wykrywacze, które nie doprowadzają do szału na zaśmieconej miejscówce, czy zmineralizowanej glebie.
Pewnie tak jest ,doświadczenia z innym sprzętem nie mam to prawda ,na pewno nie tak jak pan ,patrząc na podpisy pod postem, oczywiście ogromny szacunek za wiedzę , jeśli chodzi o mnie to polatałem dwa lata z Euroace ,który był moim pierwszym wykrywaczem, aktualnie już prawie 3 lata solidnie latam z Deusem ,sztyca już lakieru praktycznie ma ma .Wyrażam tylko swoje prywatne zdanie ,ograniczając się do urządzenia które posiadam ,po prostu tak chodzę i jeśli ktoś chce być naprawdę efektywny z tą maszynką to polecam ,komuś sie spodoba ok ,jak nie to też ok ,nie potrzebuję 15 wykrywaczy poznać bo ile to by lat upłynęło ,jak na każdy wypad brałbym inny , mi chodzi o efektywność i jak to pan nazwał filmik "wycisnąć wszystkie soki z Deusa" właśnie to jest mój cel. :D gorąco pozdrawiam
Ps
Nigdy Deus nie doprowadzał mnie do szału bo inne dzwięki prócz koloru grają cicho w tle ,szczególnie na Fulltone a nie raz latałem po 8 godz czy więcej ,dzwięki wydają się łagodne dla ucha ,wręcz je polubiałem ,za to w Euroace nigdy nie zapomne tych gongów na kolor ha.