Info tylko poprzez e-mail.
URD-1 nie jest dla maruderów, naganiaczy konkurencji i troili forumowych, nad którymi moderator nie ma żadnej kontroli.
Marketing na forum PS>> Shelton :))) ??? YouTuberze kochany... Zacznij kojarzyć fakty i dwa razy się wcześniej zastanów zanim nakręcisz jakiś film. Zastanów się nad parfrazą " czas" ...Być może dojdziesz do innych przemyśleń, niż tych, o zwalniającym przetworniku, i innych podobnych bzdurach, których nawet po pobieżnym przejrzeniu Twoich movies, nie chcę mi się prostować... szkoda mi czasu - parafrazując ten czas... etc.. Bo z taką wiedzą to możesz sprzedawać wykrywacze i warzywa na targu, bez żadnej rekomendacji... :lol: Tak, dla handlowców z pewnością jest mega istotny marketing, nie dla mnie... URD-1 to nie jest warzywo, nawet tak doskonałe jak marchewka, ale z całą pewnością nie będzie można go kupić na targu! :)
T2 i F75. Najpierw był T2, który korzystał z rozwiązań MXT. Johnson wniósł znaczący wkład w projekt topowych detektorów, które w sumie chyba wytoczyły nowy trend. Dzisiaj nikt o tym nie chce wiedzieć i nie pamięta.
Myślę, że jest duża szansa jeśli Johnson, połączył już swoje siły z C.Moreland, i jeśli oni właśnie doprowadzą do końca projekty dość sensowne jeśli chodzi o detektory multifreqeuncy i w dość ciekawym ratio. Zależy kogo zatrudniają :) Do niedawna wisiało ogłoszenie dla inżynierów w szerokiej specjalności nastawionej głównie na układy niskoszumowe i programowanie. Mam daleko do EL Paso więc się nie zatrudniłem...;)
Więc, skoro idzie sezon, to kupujcie raczej warzywa polskie, ale tylko te ekologiczne, bez shelton-foski, itp...
Jak już pisałem pewne info na e-mail...
Na forum będę rzadko zaglądał...
TAKTYK
|