Teraz jest poniedziałek, 30 czerwca 2025, 14:39

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TAKTYK URD-1
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 16:18 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nie jestem elektronikiem i nie zawsze mam rację, dlatego czytam co piszą inni. Jest tu parę fajnych osób, od których czerpię wiedzę całymi garściami. Kolega Taktyk to także taka osoba, niestety w sferze interpersonalnej totalnie aspołeczna, patologicznie rzekłbym.

Kolego Taktyk czekamy i wracamy od meritum, moderator to zamiata. Pytanie czy masz na tyle godności, żeby z tego wybrnąć?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 17:13 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Shelton napisał(a):
Nie jestem elektronikiem i nie zawsze mam rację, dlatego czytam co piszą inni. Jest tu parę fajnych osób, od których czerpię wiedzę całymi garściami. Kolega Taktyk to także taka osoba, niestety w sferze interpersonalnej totalnie aspołeczna, patologicznie rzekłbym.

Kolego Taktyk czekamy i wracamy od meritum, moderator to zamiata. Pytanie czy masz na tyle godności, żeby z tego wybrnąć?

:lol: Patologiczne jest forum, na którym dopuszcza się kwatermistrzów, którzy zachwalają głównie rzeczy, które sprzedają, i którzy nie mają wiedzy technicznej i sprzedają ludziom nie tylko powielane mity ale głównie swoje wyimaginowane teorie (wynikające z niewiedzy) o przyspieszających przetwornikach i inne tego typu bzdury.

Nie ja zakładałem ten wątek i ponieważ się pojawił postanowiliśmy potraktować go jako eksperyment, docelowo z mojej strony miały być tylko informacje techniczne, nie marketingowe, które pokazałyby detektor w kontekście raportu inżynierskiego. Wyszedł eksperyment społeczny, w którym brali udział: youtuber, który myśli, że ma wpływ na cokolwiek, naganiacze konkurencji, i maruderzy forumowi, którym najlepiej podać wszytko na tacy, za 1$.

Na szczęście URD-1 nie został dla nich wymyślony. Pozostawiam ten forumowy teatrzyk z bezsensownymi testami opartymi na bezsensownej metodyce. Na placu boju z bułgarskimi konstrukcjami pozostali inni. Powodzenia!

Mnie na szczęście ten kierunek zupełnie nie interesuję a informacje, które chce przekazać znajdą się w testach polowych i właśnie opracowaniach technicznych, itp. Jesteśmy po szeregu takich testów ale na forum już zupełnie nic nie przedstawie bo za chwile pojawi się kolejny matołek, który elokwentnie się wypowie i stwierdzi np. że mamy wszystko do dupy, marketing, PR, i że na pewno pojawiły się błędy w konstrukcji, nad którym teraz aspołeczny zresztą Taktyk siedzi i chcę to poskładać, detektor, który pewnie ledwo trzyma się kupy :lol:

Bez odbioru!

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 17:41 
Generał Broni
Generał Broni

Jesteś De Best :D najlepszy z najlepszych, najmądrzejszy z najmądrzejszych. Trochę pokory człowieku.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 17:44 
Kapral
Kapral

Taktyk napisał(a):
Shelton napisał(a):

:lol: Patologiczne jest forum, na którym dopuszcza się kwatermistrzów, którzy zachwalają głównie rzeczy, które sprzedają, i którzy nie mają wiedzy technicznej i sprzedają ludziom nie tylko powielane mity ale głównie swoje wyimaginowane teorie (wynikające z niewiedzy) o przyspieszających przetwornikach i inne tego typu bzdury.

Nie ja zakładałem ten wątek i ponieważ się pojawił postanowiliśmy potraktować go jako eksperyment, docelowo z mojej strony miały być tylko informacje techniczne, nie marketingowe, które pokazałyby detektor w kontekście raportu inżynierskiego. Wyszedł eksperyment społeczny, w którym brali udział: youtuber, który myśli, że ma wpływ na cokolwiek, naganiacze konkurencji, i maruderzy forumowi, którym najlepiej podać wszytko na tacy, za 1$.

Na szczęście URD-1 nie został dla nich wymyślony. Pozostawiam ten forumowy teatrzyk z bezsensownymi testami opartymi na bezsensownej metodyce. Na placu boju z bułgarskimi konstrukcjami pozostali inni. Powodzenia!

Mnie na szczęście ten kierunek zupełnie nie interesuję a informacje, które chce przekazać znajdą się w testach polowych i właśnie opracowaniach technicznych, itp. Jesteśmy po szeregu takich testów ale na forum już zupełnie nic nie przedstawie bo za chwile pojawi się kolejny matołek, który elokwentnie się wypowie i stwierdzi np. że mamy wszystko do dupy, marketing, PR, i że na pewno pojawiły się błędy w konstrukcji, nad którym teraz aspołeczny zresztą Taktyk siedzi i chcę to poskładać, detektor, który pewnie ledwo trzyma się kupy :lol:

Bez odbioru!

TAKTYK

Jestem sceptyczny jesli chodzi o pokazowe pseudo testy sprzedawców i zachwalanie tego co sie sprzedaje , kolega Shelton pokazywał w złym świetle MX sport i jego filmy zostały usunięte z Serwisu YT przez administratora , pewno jak by dalej brnął w to skończyło by sie na sprawie albo permanentnym banem konta . . Dla tego wiarygodność sprzedawcy jak testera powinna jest równa zero . Zdaje sie tylko testuje ze sprzedawców Shelton i Mocny sygnał ,sprzedawco odpuść sobie .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 17:47 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Brak godności, brak honoru, kompletny brak jaj! Piszę z pełną odpowiedzialnością, na podstawie tego wątku i wielu innych. Można zrobić listę obrażonych osób.

Totalna frustracja. Szkoda czasu panie taktyk przez małe t.

Nie szanujesz innych i nie będziesz szanował. Znam takich wielu jak ty. Często mają podkrążone oczy, ale nie z przepracowania, mają bo im się wydawało i zderzyli się z rzeczywistością.

Brak szacunku dla innych, opozycja wobec rzeczywistości. Co do sprzedaży, pokaż choć jeden wątek gdzie zachwalam swój produkt i próbuje go sprzedawać na tym forum w przeciwieństwie do ciebie.

Jesteś zwykłym patologicznym kłamcą i tchórzem. I to są fakty nie moje wyobrażenia. Nadal nikogo nie przeprosiłeś i nie przeprosisz, dalej budujesz patologię i hipokryzję.

Klienci wybierają towar i oni kształtują sprzedaż. Jak coś jest marne to nie sprzedaje się w kwotach po kilkadziesiąt tysięcy tygodniowo, ale widzę, że ty marketing masz opanowany do perfekcji. Tyle, że virtualny.

Przeproś użytkowników tego forum, lub zamilknij na zawsze.

PS: Oszczędź sobie żałosne teksty o swoim produkcie, bo sam nie umiesz nawet go przedstawić dukając do kamery, a teraz mimo, niedotrzymania terminów, winę starasz się przerzucić na innych. Szkoda czasu na taką rozmowę. Z mojej strony temat się wyczerpał. Mam nadziję, że ktoś z moderatorów ukróci twoje karygodna zachowanie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2017, 18:05 
Moderator
Moderator

Chwilowo wątek zamykam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: TAKTYK URD-1
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 12:37 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Taktyk URD-1 recenzja klienta:

https://youtu.be/IM7a_09Xjqs

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 12:58 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Shelton napisał(a):

Słaba recenzja. Bardziej żale użytkownika skierowane do właściciela firmy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 13:58 
Szeregowy
Szeregowy

Podejrzewam ze Taktyk nie odeśle kasy tylko niby naprawiony wykrywacz. Jak tak zrobi to Shelton dostanie URD do zabawy na trochę dłużej i pewnie znowu coś znajdzie się w sofcie do poprawy A ja nie kupowałem go do testów tylko do normalnego użytkowania !!!
Taktyk chyba jest świadomy tego ze jeżeli nie zwróci pieniędzy sprawa trafia do sądu. Tak nim wszystkich tu straszył to chyba bardzo chciał do niego trafić

Postaram się opisać wieczorem sam wykrywacz bez personalnych wycieczek i uszczypliwości w kierunku Taktyka

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 14:06 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Wada oprogramowania to jeszcze nie koniec świata, szkoda tylko że "konstruktor" zapadł się pod ziemię ( może się wstydzi >?).

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 14:32 
Podporucznik
Podporucznik

Myślę, że problem polega na niedopracowanym sofcie, bo sam sprzęt wygląda że jest porządnie wykonany od strony technicznej. Taktyk powinien dopracować wszystko do końca zanim zacznie sprzedawać wykrywacz, chyba że strojenie do gruntu to zabawa jak w detektorach AKA, i użytkownik tego procesu nie opanował. Powinien być film z testu i strojenia detektora a nie z narzekań (prawdopodobnie słusznych, bo możliwość zwrotu przy zakupie na odległość jest objęta w naszym prawodawstwie). Ten film nic nie wnosi na temat tego wykrywacza po za narzekaniem na sprzedawcę i kwestie softu. Pokażcie film ze strojenia i tego jakie są zasięgi i jak się rozjeżdża sygnał od gruntu. A Taktykowi to reklamy nie robi ale jak ktoś buli 4 koła to ma prawo wymagać aby wszystko działało prawidłowo. Ciekawe jak się wszystko zakończy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 17:49 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

keniou napisał(a):
Shelton napisał(a):

Słaba recenzja. Bardziej żale użytkownika skierowane do właściciela firmy.

nie zale tylko to szmelc. Bylem widzialem, przy filmie tez. Jezeli nie wiesz czego chcesz przy kupnie to bedziesz zadowolony. Ale chybe nie o to chodzi przy polskiej konstrukcji za 5 koła by to producent był zadowolony?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 17:58 
Generał Brygady
Generał Brygady

Myślałem, że URD zakotwiczył już gdzieś między Hardym i Magnetikiem, a tu takie klocki. No cóż, obawiam się że bez rozprawy się nie obejdzie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 18:24 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Jak jest rozsądny to odda pieniądze bo proces go bedzie kosztował sporo więcej.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 6 czerwca 2017, 18:26 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

pacian napisał(a):
Jak jest rozsądny to odda pieniądze bo proces go bedzie kosztował sporo więcej.

Koszta sądowe 8000pln. Apelacja 12000pln.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]