Shelton napisał(a):
Nie jestem elektronikiem i nie zawsze mam rację, dlatego czytam co piszą inni. Jest tu parę fajnych osób, od których czerpię wiedzę całymi garściami. Kolega Taktyk to także taka osoba, niestety w sferze interpersonalnej totalnie aspołeczna, patologicznie rzekłbym.
Kolego Taktyk czekamy i wracamy od meritum, moderator to zamiata. Pytanie czy masz na tyle godności, żeby z tego wybrnąć?
:lol: Patologiczne jest forum, na którym dopuszcza się kwatermistrzów, którzy zachwalają głównie rzeczy, które sprzedają, i którzy nie mają wiedzy technicznej i sprzedają ludziom nie tylko powielane mity ale głównie swoje wyimaginowane teorie (wynikające z niewiedzy) o przyspieszających przetwornikach i inne tego typu bzdury.
Nie ja zakładałem ten wątek i ponieważ się pojawił postanowiliśmy potraktować go jako eksperyment, docelowo z mojej strony miały być tylko informacje techniczne, nie marketingowe, które pokazałyby detektor w kontekście raportu inżynierskiego. Wyszedł eksperyment społeczny, w którym brali udział: youtuber, który myśli, że ma wpływ na cokolwiek, naganiacze konkurencji, i maruderzy forumowi, którym najlepiej podać wszytko na tacy, za 1$.
Na szczęście URD-1 nie został dla nich wymyślony. Pozostawiam ten forumowy teatrzyk z bezsensownymi testami opartymi na bezsensownej metodyce. Na placu boju z bułgarskimi konstrukcjami pozostali inni. Powodzenia!
Mnie na szczęście ten kierunek zupełnie nie interesuję a informacje, które chce przekazać znajdą się w testach polowych i właśnie opracowaniach technicznych, itp. Jesteśmy po szeregu takich testów ale na forum już zupełnie nic nie przedstawie bo za chwile pojawi się kolejny matołek, który elokwentnie się wypowie i stwierdzi np. że mamy wszystko do dupy, marketing, PR, i że na pewno pojawiły się błędy w konstrukcji, nad którym teraz aspołeczny zresztą Taktyk siedzi i chcę to poskładać, detektor, który pewnie ledwo trzyma się kupy :lol:
Bez odbioru!
TAKTYK