I jak to bywa życie weryfikuje wklejam zawartość z drugiego forum, żebyście wiedzieli z kim macie doczynienia: ylko marketing ? madmax78 (458 / 5) 2018-09-30 23:09:52 @Taktyk- '' w przypadku Equinoxa układy są z najwyższej półki sprzętowej - bardzo szybki kontroler audio dla układu direct sampling jak znalazł PCM1861'' ... Najwyższa półka ? :) 1.8 USD za sztukę. To jaka jest wobec tego ''najniższa półka'' ? :)
@Taktyk- ''wspomniany Majchrowicz, który plecie takie głupoty, że ręce opadają i dziwię się, że takie firmy jak np. Rutus potrafią oddać w jego ręce swoje produkty''
Jak dowodzą fakty, to jednak oddanie wykrywaczy w Twoje ręce, wiąże się z samymi problemami. :) Internet twierdzi, że masz problem z odsyłaniem wykrywaczy wziętych do testów i tych, wziętych do naprawy. Ponadto, zamiast naprawiać - psujesz. Wobec tego, akurat Ty, takich rzeczy pisać nie powinieneś. :) A jeżeli jesteśmy przy ''głupotach'' to możesz wyjaśnić co znaczy określenie ''moc x 3'' ? Takiego określenia użyłeś w kontekście zamiennego procka do jabla z funkcją dyskryminacji wielkościowej. Lubisz łapać ludzi za słówka i na siłę wciskasz zwykłym poszukiwaczom fachową wiedzę o elektronice, która ich absolutnie nie obchodzi. Wyjaśnij więc, co znaczy określenie - ''Moc x 3'' Czy to 3 krotne zwiększenie szerokości impulsu generatora ? A może to 3 krotnie większy zasięg ? Bo chyba samym softem procesora nie zwiększyłeś maksymalnej mocy jaką może dać z siebie tranzystor kluczujący cewkę ?
Pisałeś coś o kopiowaniu ? :) Pamiętam że wielokrotnie :) Swój procek z możliwością dyskryminacji i tajemniczą funkcją ''moc x 3'', zaoferowałeś ok miesiąca po tym jak na YT wrzuciłem filmik z moją modyfikacja jabla. Przypadek ? Jabel sprzedawał swój kit od kilkunastu lat a Ty ''nagle'' poczułeś chęć rozszerzenia możliwości tego wykrywacza ? Dlaczego taki ekspert od FFT, DSP i innych fachowych projektów ( z których większość de facto nie działa ) skupiłeś swoją uwagę na gówniany kit j267 ? :) Czy to nie jest poniżej Twojego poziomu ? :)
@Taktyk- ''Opowieści techniczne z Narni tylko na tym kanale... A tak naprawdę to tylko niezrozumiały bełkot.''
To podobnie jak Ty piszesz o transformacie Fouriera zwykłemu poszukiwaczowi, który nie posiada żadnej wiedzy elektronicznej.
@Taktyk- ''Jak ktoś merytorycznie chce skomentować moje wypowiedzi to proszę bardzo...''
Już kiedyś tak pisałeś a później kasowałeś komentarze pod filmami na YT. Teraz nawet wyłączyłeś możliwość komentowania Twoich filmów...Przypomnę Ci,jak napisałem pod filmem z wykrywaczem Pulse X, że jest niestabilny. Odpowiedziałeś, że saperka, wbita w ziemię niedaleko cewki zakłóca pracę wykrywacza. No litości, kuźwa...cewka i saperka były względem siebie nieruchome. Chyba, że Twoja saperka generowała jakiś sygnał...A później komentarze wykasowałeś. :)
@karolsawiak-
''Dla mnie ktoś, kto kasuje niewygodne komentarze pod swoimi filmami na kanale informacyjnym, nigdy nie będzie ani dobrym testerem, ani wiarygodnym reporterem.''
Super że tak napisałeś, bo w związku z tym, przyznałeś że Taktyk,. który kasował wpisy na YT jest niewiarygodny...w co chyba z resztą już nikt nie wątpi.
A dlaczego to wszystko piszę ? Otóż moje motywy są takie same jak Taktyka, który w odpowiedzi na pytanie o wykrywacz ramowy w jednym z tematów napisał -
''Pokaż środek detektora Madmaxa... Pokaż nam za, co warto płacić 1000zł. Ok?''
To ja Ciebie poproszę, żebyś wymienił części składowe swojej cewki ramowej za 999 zł, którą oferowałeś do sprzedaży za tak niedorzeczną sumę. Użyłeś złotego drutu ? Czy przewód YTDY podrożał w Twojej okolicy ? Aaaa, zapomniałem....przecież sama wtyczka, kompatybilna z lorenzem podobno kosztowała więcej niż cała moja elektronika :) No to po co montowałeś wtyczkę, droższą od całej reszty konstrukcji ? Bo Lorenz takie ma ?
Przecież sam napisałeś w tym temacie...
@Taktyk- ''Na ile Waszym zdaniem innowacyjna jest firma, która nie potrafi sobie zaprojektować własnych rozwiązań tylko kopiuje innych, pomyślcie o tym.'' Pozdrawiam serdecznie :) No co Krzysiu ? Nie mogłeś wybrać innej, tańszej wtyczki tylko kopiujesz Lorenza ? :)
Pozdrawiam serdecznie :)
|