Teraz jest niedziela, 29 czerwca 2025, 14:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TAKTYK URD-1
PostNapisane: środa, 3 października 2018, 17:50 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Za chwilę będzie można obejrzeć filmy ale spróbujcie najpierw tego:

https://www.youtube.com/watch?v=MNQ7mHfATgM

Majchrowicz, który przyznaje się do tego, że ma braki w wiedzy technicznej wcześniej jednak twierdził, że nowy ML jest do dupy! że miał racje i teraz to pokornie ML musi wprowadzać zmiany! 40 lat na rynku, patenty Candego to nic! Ch...j z tym! Bo ja widziałem, że produkt już na starcie jest wadliwy!

A dlaczego tak stwierdziłem...? Bo ML nie dał mi go do sprzedaży i teraz muszę nakręcić film o tym jaki to nie jest fajny detektor. Ot co!

Żałosny filmik, który ma trafić do amatora, człowieka niedoświadczonego i klienta, który musi wybrać między marketingową informacją potentata - ML oki co taki jest a firmami z Turcji, które się wybijają, i które niczego nie wniosły do tematu, póki co, Amerykanie, albo Australijczycy czasami na tym poletku wygrywają.

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 października 2018, 18:03 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nie kompromituj się. Szkoda czasu. Pamiętaj Karma to wszystko wraca.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 października 2018, 18:09 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Proszę moderatora o sukcesywne kasowanie. Nie o tym jest ten wątek.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 października 2018, 19:02 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Oj Shelton, ładnie to tak skarżyć się na swoje podwórko za granicą? Co?
Na forum Geotech nasmarowałeś o całej sytuacji z Taktykiem, nosisz się tam za wielkiego beta testera i wielkiego znawcę...

Zachowujesz się jak ten krzyczący kodziarz z ulicy: ulica i zagranica, co?

Oj nieładnie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 października 2018, 19:19 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

A ty jesteś jego adwokatem? Mało obiektywnym jak wspierasz jego zachowanie i w dziwny sposób mimo licznych dowodów go bronisz... Trzeba było reprezentować mości sprzedawcę przed sądem, bo sam nie miał na to jaj, jedyne co umie to trolować moją osobę na forum. Nic innego jeszcze nie wniósł. To jest żałosne.

To jest ostrzeżenie dla innych, żeby nie stracili czasu i pieniędzy. Taktyk dopóki nie zadeklaruje zwrotu i nie załatwi sprawy moźe być tylko traktowany w jeden sposób. I na razie się do tego nie odniósł i jedyne co robi to żenująco recenzuje moje filmiki.

Nieucziwe zachowanie musi być traktowane w ten nie inny sposób. Masz wątpliwości odnieś się do słów Andrzeja l wklejonych przezemnie screenów z forów. Jakie jest twoje zdanie? Myślę, że takie jak T. - piękna polska jesień. Odlot jak dla mnie. Innaczej twoje zdanie będzie zdaniem Taktyka - nic nie znaczącym bełkotem, pozbawnionym argeumentów i treści.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 października 2018, 20:02 
Chorąży
Chorąży

Taktyk napisał(a):

Mógłbym prosić nazwę kanału ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 października 2018, 20:14 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

dumadar napisał(a):
Taktyk napisał(a):

Mógłbym prosić nazwę kanału ?

https://www.youtube.com/user/MrTaktyk/videos

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 17:23 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

jacobs napisał(a):
Oj Shelton, ładnie to tak skarżyć się na swoje podwórko za granicą? Co?
Na forum Geotech nasmarowałeś o całej sytuacji z Taktykiem, nosisz się tam za wielkiego beta testera i wielkiego znawcę...

Zachowujesz się jak ten krzyczący kodziarz z ulicy: ulica i zagranica, co?

Oj nieładnie...

Shelton to Oszołom :) Jest takie powiedzenie: nie ważne jak mówią, ważne, żeby mówili... Jak dla mnie to darmowa reklama, ponieważ ja za chwilę pokaże wszystko po kolei jak działa :)

5. URD-1, STROJENIE DO GRUNTU - CZĘŚĆ 3:

6. URD-1, CZUŁOŚĆ, AIR TEST NA DUŻE CELE METALOWE - CZĘŚĆ 4:

7. URD-1, CZUŁOŚĆ, AIR TEST NA MAŁE CELE METALOWE - CZĘŚĆ 5:

8. URD-1, CZUŁOŚĆ, TEST W GRUNCIE - CZĘŚĆ 6:

9. URD-1, IDENTYFIKACJA STATYCZNA - CZĘŚĆ 7:

10. URD-1, DYSKRYMINACJA - CZĘŚĆ 8:

11. URD-1, PRZYDATNE FORTELE - CZĘŚĆ 9:

12. URD-1, ZAGADNIENIA TECHNICZNE - CZĘŚĆ 10:

13. URD-1, MODUŁ DIAGNOSTYCZNY - CZĘŚĆ 11:

14. URD-1, SONDY DETEKCYJNE- CZĘŚĆ 12:

15. URD-1, POSZUKIWANIA NA DNIE SZYBU - CZĘŚĆ 13:

Jednak nie robię tego w związku z całą to sytuacją, tylko po prostu chcę dokończyć to, co już kiedyś zostało zaplanowane. Niestety z przyczyn życiowych, niezależnych ode mnie nic z tego nie wyszło.

Jak pojawią się nowe pomysły to też jest zrealizuje.

Ps.1 Przy okazji wysyłam do kolegi z forum EL NINO do testów szerokopasmową sondę do serii White's Spectra, która wg. znawcy tematu M. też nie nie działa.
Ps.2 Wyłączam się chwilowo z tematu wątku aby zająć się realizacją.

TAKTYK

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 17:33 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nie rób z siebie pośmiewiska odnieś się do zarzutów. Zresztą z tego powodu nie byłeś na sprawie. Jesteś kompletnie skończony. To są już tylko konwulsje. Odpisz Andrzejowi nie skupiaj się na mojej osobie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 18:10 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Odpowiedzmy sobie na fundamentalne pytanie zamiast pisać, czy robię dobre firmy czy nie. Przyjmijmy, że są gówniane i nie do oglądania i tego się trzyajmy, nawet nie patrzmy na oglądalność.

Kim w/g was drodzy forumowicze, lub jak nazwać człowieka skrajnie nie uczciwego, który przywłaszcza sobie czyjeś mienie, lub pieniądze, pożycza sprzęt i nie oddaje, oszukuje na kasę klientów przy usługach. Jak w/g was taki cżłowiek się nazywa i co trzeba z tym zrobić?

Czy mamy to akceptować?

Jak trakotować takie człowieka, który nie odpowiada na sformalizowane przed sądem zarzuty nie zwraca należności. Kim i czym jest taki człowiek, który z butą i nienawiścią odnosi się do innych i udaje, że nic się nie stało? Który ma czelność jeszcze się odzywać. Wiemy, że ten kraj od wieków akceptuje takie standarty, ale my nie musimy.

Piszcie pod tym postem.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 18:33 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Shelton, szkoda że nie korzystasz z przywileju żeby zamilczeć już w tej sprawie.

Naprawdę twoje kompetencje są niskich lotów, powodujesz duży niesmak swoimi komentarzami.

Szczekasz dookoła jak wyleniały kundel, domniemuję że wprowadzasz w spore zakłopotanie kolegę Pragnusa który musi cierpliwie poczekać na działanie komornicze.

Nikt tu nie broni Taktyka, ale zaiste twoja zaciekłość w połączeniu z całkowitym brakiem kompetencji i wiedzy merytorycznej jest obrzydliwa.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 18:37 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

jacobs napisał(a):
Shelton, szkoda że nie korzystasz z przywileju żeby zamilczeć już w tej sprawie.

Naprawdę twoje kompetencje są niskich lotów, powodujesz duży niesmak swoimi komentarzami.

Szczekasz dookoła jak wyleniały kundel, domniemuję że wprowadzasz w spore zakłopotanie kolegę Pragnusa który musi cierpliwie poczekać na działanie komornicze.

Nikt tu nie broni Taktyka, ale zaiste twoja zaciekłość w połączeniu z całkowitym brakiem kompetencji i wiedzy merytorycznej jest obrzydliwa.

Albo jestś alterego Taktyka, albo tak jak on masz problemy z kulturą osobistą. Wprowadzam w zakłopotanie Andrzeja... widzę, że kończą się argumenty i wylatujemy do kraju fantazji i baśni. Zaraz ci Andrzej odpisze i będziesz musiał sam dać sobie spokój.

Jakie działania? Wyrok zapadł, to znaczy, że uzależniasz to od skuteczności komornika? Zostawiam bez komentarza. Odnieś się do sytuacji bezpośrednio i postawionych pytań i moich i Andrzeja, bo na razie merytorki w tym zero. Tracisz tylko czas i jak Taktyk uczestniczysz w obrażaniu mojej osoby. Co nie jest tematem tego wątku.

Zmartwię cię mnie to nie rusza.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 19:00 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Shelton, zajmij się lepiej studium nad szybkością przetwornika w tej zabawce Amfibio, to ci wychodzi najlepiej.

Powtarzam i wbij sobie to do główki: sprawa jest zakończona, Taktyk musi zwrócić pieniądza, sam zgotował sobie taki los, wyeliminował się z grona godnych zaufania konstruktorów(co nie deprecjonuje jego wiedzy).

A ty rozpętałeś awanturę mającą na celu promocję własnej osoby.

Sio na pola szukać śmieci.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 19:11 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Promocję na Taktyku? Wolne żarty. To jest antyreklama raczej. Gorzej wybrać już nie mogłem. Wątek ma być przestrogą dla innych, zresztą ci inni do mnie piszą, żeby pokazać kim jest Krzysztof Pe. To nie ja szukałem tych screenów, to osoby które miały problem się odezwały. Wiele osób oczekuje zrobienia z tym porządku, a sami nie mają odwagi lub nie chcą się babrać w tym bagnie. Mają dość.

Co do jego wiedzy, cóż kolega Madmax merytorycznie ją zakwestionował, ale także sam T. swoimi wypowiedziami. Ale czym jest wiedza wobec braku godnośći, uczciwości?!! Niech T. czy ty wkleicie tutaj przykład, że od kogoś wziąłem kasę i nie oddałem? Oszukałem na sprzęcie? Proszę czekam.

Chyba właśnie to sam kolega megaloman ją zdeprecjonował (wiedzę) na własne życzenie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 października 2018, 19:17 
Specjalista
Specjalista

Tez uwazam ze ta sprawa na Geotechu wzmocnila reklame Taktykowy...,... czas pokaze... Jak dojedzie Sonda MAS 13.5"..na Whites Spectra od Taktyka do testu,,to otestuje y dam znacz jak jest w poruwnaniu do konkurencii-,Whitesa ,Detecha, Marsa Md...

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]