|
Witam !
<BR>
<BR><!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>On 2003-06-27 14:43, KamYk napisał:
<BR>Tylko jednego nie rozumiem..."Polecam ten rodzaj transportu mimo nadpłaty kilku złotych (ServisCo: 27,50 zł)" Dopłaty 27,5zł czy cena 27,5zł? Bo ja za przesyłkę płacę 40zł. Pozdrowienia
<BR>Kamil
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Przeslanie ServisCo kosztuje 27,50. Nie wiem dokladnie, ile kosztuje przeslanie poczta, lecz powiedziano mi, ze wyjdzie taniej.
<BR>
<BR><!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>On 2003-06-27 13:03, KamYk napisał:
<BR>Już nie mogę się doczekać jak wypadł mój nowy nabytek;-) A swoją drogą to świadczy o tym że Rutus nie boi się opinii o swojej wykrywce i jest otwarty na sugestje i uwagi...dlatego wielki +
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Przepraszam, zapomnialem przedtem calkowicie wymienic rowniez pana Nowaka, ktory rowniez nie mial problemow z przeslaniem wykrywacza (jeszcze na niego czekam, tak ze test w lipcu).
<BR>
<BR>On 2003-06-27 13:53, szkodniki napisał:
<BR>Na pewno odezwa sie malkotenci,którzy wyciagaja na swoim sprzecie wiecej,tzn. ciagna na wiekszych glebokosciach itp
<BR>
<BR>Trzeba przyznac, ze podane pomiary to tylko te sygnaly, ktore <!-- BBCode Start --><B>kazda</B><!-- BBCode End --> z bioracych w tescie glebokosci osob uznala za "wyrazny na tyle, ze na 100 % by kopaly".
<BR>
<BR>On 2003-06-27 15:36, mirek napisał:
<BR>OK. ale gdzie te testy (ten test)? nie widze go nai na stronie glownej, ani nigdzie indziej. pozdrawiam
<BR>
<BR><!-- BBCode u1 Start --><A HREF="http://www.poszukiwanieskarbow.com" TARGET="_blank">www.poszukiwanieskarbow.com</A><!-- BBCode u1 End -->. Po lewej stronie na czarnym pasku menu. W razie czego polecam nadusic przycisk "odswiez" na gornym pasku przegladarki.
<BR>
<BR>Bacchus
<BR>
<BR>
<BR>_________________
<BR>>>Tego właśnie szukamy: wielkich skarbów i wielkich niebezpieczeństw<<
<BR>
<BR>Hernan Cortez (po spaleniu swoich okrętów)<BR><BR><font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Bacchus dnia 2003-06-27 15:46 ]</font>
|