Aśka72 napisał(a):
Chyba czegoś nadal nie rozumiesz.
Już zrozumiałem, to wszystko to pozoracja. :666
Aśka72 napisał(a):
Twoja taktyka, czyli opowiadanie na forach o tym co nam się wydaje w związku z jakąś potencjalną aferą niczego nie wnosi.
Gdzie pisałem o jakimś opowiadaniu :o ma być szerokie propagowanie raportu NIK na forach społecznościowych poprzez dołączanie screenów do komentarzy, proste i skuteczne.
Aśka72 napisał(a):
Temat raportu NIK-u jest i był dobry by zainteresować potrzebne osoby ale zbyt ogólny by zawojować świat. Oczywiście nadal jest on bardzo ważnym dokumentem i nośnikiem wielu informacji w odpowiednich momentach...ale na pewno nie na poziomie internetu z przyczyn j.w.
No tak, archeolodzy, konserwatorzy i panie z ministerstwa się obrażą, że upublicznia się brudy z raportów NIK. :666
Aśka72 napisał(a):
Mamy określone tematy ale na tym etapie nie informujemy o nich w internecie i to powinno być dla każdego oczywiste. To nie reality show, koniec z tym.
Aśka72 napisał(a):
Nasze pisma znają Ci co powinni je znać, mają działać w konkretnym miejscu i konkretnym celu.
Aśka72 napisał(a):
Nasza rozmowa jest bezcelowa, bo ja nie mogę tu więcej napisać i wiesz przecież dlaczego.
Czyli, na układy nie ma rady. :D
Aśka72 napisał(a):
Jeśli chodzi o Pierzaka to niby co ja ma z nim wspólnego, albo PZE?
Po Twojej wypowiedzi już mnie nic nie dziwi, popytaj. :)