Teraz jest sobota, 4 lipca 2026, 22:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 3 stycznia 2006, 14:05 
Weteran
Weteran

Witam.

Masz racje Test- zaspałam:)

Dziekuję Wszystkim za sugestie i uwagi. Książka została wydana w niskim , raptem parotysiecznycm nakładzie stad mozliwe, że nie ma jej we wszystkich księgarniach. Jak wiadomo tematyka nalezy do niszowych.Dystrybucją zajmuje się jedna duża firma dystrybucyjna i oni decydują gdzie ma byc sprzedawana , a gdzie nie. Wiem, że jest w Empikach i sieci Matras, oraz księgarniach internetowych. O innych xródłach nie umiem nic powiedzieć. Czy będzie 2 część? Nie wiem. Całość była właśnie podzielona na części. Jednak w najbliższym czasie najprawdopodobniej z podobnej tematyki wydamy ksiązkę jednego z uczestników forum. Jak tylko wyjdzie - dla użytkowników portalu z pewnością będzie jakaś pula na konkursy:).

Pozdrawiam.India

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 12 marca 2006, 22:01 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Witam! India jest skromna.Dzisiaj parotysieczny nakład to sukces - jeśli się sprzeda. Książka jest bardzo interesująca i napisana z werwą. Niestety, diabli mnie brali, gdy czytałem o rezultatach. A człowiek się cieszy z bodaj łuseczki, czy monetki. Dobrze, że szperam także w literaturze i archiwach.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów - ropri

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 29 maja 2006, 12:03 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Najlepsze miejsca polecili mi koledzy, których poznałem jeszcze zanim zaczeliśmy interesować się wykopkami. O kilku dowiedziałem się od osób nie interesujących się tą tematyką, ale posiadających wiedzę na ten temat - często przypadkowo. W książkach też można natrafić na opisy fajnych miejsc, ale te są zwykle nieźle przekopane. Mam nadzieję że ta pozycja będzie interesująca przynajmniej dlatego że poruszą tę tematykę.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 sierpnia 2006, 20:04 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Miło że autorem tej pozycji jest dziewczyna ,bardzo przyjemna narracja,dla każdego,przeczytałem z duża przyjemnością a muszę zaznaczyć że byłem uprzedzony to tego typy publikacji,jak widać na wyrost i niesłusznie.India taaaak trzymać.:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 sierpnia 2006, 21:17 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

india napisał(a):

Jednak w najbliższym czasie najprawdopodobniej z podobnej tematyki wydamy ksiązkę jednego z uczestników forum.

Witam
Minęło już troszkę czasu od napisania tych słów. Czy mogłabyś India, uchylić rąbka tajemnicy dotyczącej tej publikacji ? Książka zostanie wydana? Jeśli tak, to na jaki temat?

Pozdrawiam - ciekawski Konrad :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 sierpnia 2006, 14:44 
Złosliwy Nieludzki Doktor

Zapewne bedzie to epokowe dzielo porownywalne z pierwsza ksiazka Indii. :zb

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]