Co chcesz w ten sposob powiedziec? ze Wroclaw albo Zielona Gora sa niemieckie?
Nie rozumiesz mysli jaka przedstawiles bo postac, ktora te mysl wyglosila uruchomila w tobie to co umiesz najlepiej.
Co z tego, ze jakies miasto obchodzi 700 lecie? co to ma do tego co przytoczyles? Ile lat ma Palestyna?
Cytuj:
:hahaha Ja się generalnie cieszę, że PiS i jego wyznawcy po 8 latach rządzenia przypomnieli sobie o Konstytucji, przestrzeganiu prawa zaraz po tym jak przegrali wybory.
Ja zas ze zdziwieniem obserwuje niekonsekwencje tych twoich autorytetow prawnych. I tak na przyklad: Czy ow autorytet sugerujacy Dudzie zlamanie Konstytucji zglosil owe popelnbienie przez Dude przestepstwa, czy jest takim samym gawedziarzem etyczno-prawnym jak ty militarno-poszukiwawczym?
Drugi przyzklad biezacy: Czy obecny Minister Sprawiedliwosci uznaje w koncu TK czy nie uznaje bo skoro zlozyl do sadu, ktorego nie uznaje wniosek o zdjecie imunitetu sedziemu TK, ktorego zreszta takze chyba nie uznaje za sedziego to jest ow minister swiadom swoich czynow oraz sprzecznosci prawnych czy jest zwyklym nieudacznikiem jak jego poprzednik, ktory juz sie ewakuowal napredce z zycia publicznego..wyrzucony zreszta przez swoich.
Moglbym tak jeszcze kilkanascie roznych przykladow podac z roznych dziedzin tylko nie spodziewam sie zadnej refleksji z twojej strony ani nie szukam zrozumienia na tym forum bo ani jedno ani drugie nie ma zadnego znaczenia w kwestii moich pogladow.
Jestes alfa i omega praworzadnosci i uczciwosci politycznej a jednak gdy np. ogladam taki "Kanal Zero" okazuje sie, ze jednak myslacych inaczej niz ty autorytetow - podkreslam, jest stosunkowo duzo, zeby nie powiedziec bardzo duzo.
Wiec sorry chociazby z takich powodow nie moge brac cie na powaznie nawet gdybym nie byl swiadom jak wielka role w twoim wyrazaniu ocen stanowi nienawisc do PiSu oraz inne szkodliwe w mojej ocenia poglady, ktore tu lansujesz usilnie.