|
Witam , pozdrawiam .
No i mam co chcialem :jump . Od dnia dzisiejszego jestem dumnym / durnym posiadaczem dwoch "konikow" ze stajni Whites .
- Whites Spectrum XLT
- Whites 5900 / DI PRO SL
I wlasnie tu zaczyna sie moj dylemat :sciana
Oba modele posiadaja cewki 9,5 Cala , XLT jest exploatowany a 5900 byl tylko kilka razy w terenie ( 4 !! razy ) i wyglada dziewiczo , XLT ma cewke z grubym kabelkiem a 5900 z cienszym . W XLT mam Li - ion akumulatory i dorobilem nowa obudowe ( by pomiescil przerobke i ladniej wygladal niz oryginalna obudowa , ktore na Hawajach sporo ucierpiala ) .
Koledzy ... poradziliscie mi kiedys gdy robilem pierwsze kroki na naszym forum gdy pytalem o XLT i DFX ... poradzicie teraz co moge sobie zostawic ?? Bo interesuje mnie "lekka" militarka ale zaczalem przy XLT podniecac sie kolorowa drobnica . Jakie sa plusy i minusy oby wykrywaczy ? Sa roznice w osiagach ?
Przypominam sobie , ze nasz ceniony "guru" :luv - Mrand wspominal , ze ... jesli dobrze pamietam "zaluje , ze pozbylem sie 5900 ... " dlaczego ??
Nie pragne rozpalac ognistej klutni na forum dlatego prosze o "suche" wypowiedzi i wyrazenie swoich doswiadczen - co jest za a co przeciw - ktoremu modelowi .
Pozdrawiam serdecznie - Piotr
P.S. Plisss ... pomozcie :luv ... zona oficjalnie jeszcze nic nie wie ... ale czytajac ten tekst zacznie noz ostryc ... a pozniej z basu przejde na sopran :jump :jump
|