Teraz jest środa, 14 stycznia 2026, 10:40

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowy szuka kontaktów; Warszawa i nie tylko
PostNapisane: wtorek, 31 stycznia 2006, 00:36 
Specjalista
Specjalista

Witam! Poszukuję osób z Warszawy (i nie tylko) chętnych do wspólnych poszukiwań w okolicach Warszawy ale i na dalsze wypady. Póki co jestem zupełnie niedoświadczony w kwestii poszukiwania, ale mam to zamiar zmienić ;) Wszyscy którzy są chętni na przyjęcie nowego do swojej ekipy proszę o kontakt na maila lub w tym temacie.

Sprawa wygląda tak. W okresie wakacyjnym zapowiada mi się sporo wolnego czasu. Przed okresem wakacyjnym również. Na wiosnę (w okolicach marca) zamierzam zakupić wykrywacz. Mogę również dojeżdżać samochodem i pociągiem i w zasadzie nic mnie nie ogranicza, niestety nikt z moich znajomych nie zajmuję się jakąkolwiek formą poszukiwań nie mówiąc już o wykrywaczach metalu. A samemu to jakoś nie to – czasem można, ale nie ten klimat. Nie ma z kim się podzielić swoimi uciechami i smutkami podczas takiego wypadu na „wykopki”. Interesują mnie zarówno kontakty z Warszawy (na częstsze spotkania i weekendowe wypady) jak i z dowolnego miejsca w Polsce gdzie z chęcią dojadę na jakieś kilkudniowe poszukiwania (to już raczej latem).

Szukam w zasadzie wszystkiego i na pewno będę zadowolony zarówno z militarki jak i poszukiwania monet. Dla mnie liczy się głównie dobra zabawa w sympatycznym gronie. Przekładam zaufanie i dobrą zabawę na wspólnych wypadach ponad inne głupoty i myślę, że można na mnie polegać – ale to osądzą osoby które zdecydują się zaryzykować wypad wspólnie ze mną. Czekam na jakiś odzew. Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy. :pub :zdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 31 stycznia 2006, 00:43 
Generał Brygady
Generał Brygady

Kolega - 20 lat i juz zawod psycholog :1 - tak wynika z opisu. To z wyjatkowego nadania prezydenta, tak bez ukonczenia studiow? :666

Ardengard

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 31 stycznia 2006, 00:50 
Specjalista
Specjalista

Student psychologii no - można wyciągnąć logiczny wnisoek! To chyba w miare oczywiste, ale mogę zmienić opis jeśli bardzo komuś przeszkadza. Swoją drogą student dwuch kierunków psychologii :luv :1 Spolecznej Psychologii Informatyki i Komunikacji jak i Psychologii Klinicznej :666 No ale nie o tym miał być ten temat :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 31 stycznia 2006, 01:02 
Generał Brygady
Generał Brygady

Ale to teraz udziwnienia wymyslaja. Informatyki i komunikacji. A kliniczna jaka doroslego? I Stawki czy SWPS?

pzdr

Ardengard

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 31 stycznia 2006, 11:28 
Specjalista
Specjalista

Chwileczkę, jakie udziwnienia? Psychologia, to młoda nauka. Medycyny kiedyś też była tylko „medycyną” i w tym zawierało się wszystko, bo na daną chwilę tylko tyle było w tej dziedzinie wiadomo. Z czasem kierunek medyczny stał się jednym z najbardziej wyspecjalizowanych i to jest normalne. Z innymi kierunkami też tak było.
Co do psychologii Internetu i komunikacji to mamy do czynienia prawie z dziewiczym terenem (jedyny taki wydział w Polsce) ale nie trzeba długo się zastanawiać żeby zobaczyć, że świat się zmienia i w ciągu ostatnich dziesięciu lat nastąpił przeskok z komunikacji telefonicznej na internetową, na ogromną skalę i nie pozostaje to bez wpływu na społeczeństwo czy ludzi. Nie widzę tu udziwniania czy wymyślania dziwnego kierunku tylko przystosowanie do sytuacji obecnej. Co do klinicznej to póki co jest bez węższego ukierunkowania z czasem wybiorę konkretną działkę (będę chciał to wiązać z pierwszym kierunkiem) ale w stronę dzieci raczej nie pójdę gdyż po prostu nie przepadam ;)
A studiuję na SWPS.
Mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości :1 :b1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 31 stycznia 2006, 18:09 
Porucznik
Porucznik

Witam kolegę.
Ja jestem z Warszawy, "poszukuję" od roku (prawie). Niestety jestem mocno ograniczony finansowo i na wypady jeżdżę w okolicy.
Samemu też nie chce mi się jeździć, wiec tak na prawdę byłem tylko parę razy. Zbieram wszystko, zadowalam się nawet kulkami szrapnelowymi, ale jednak wolę monetki. Ode mnie raczej się wiele nie nauczysz, ale gdybyś zechcieł to z miłą chęcią bym się w przyszłych cieplejszych dniach razem z Tobą wybrał. Jeśli najdzie Cię chęć to odezwij się. :)
...ale ja to z polibudy jestem i raczej alkoholu nie spożywam.

Pozdrawiam :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 31 stycznia 2006, 20:32 
Specjalista
Specjalista

Ok, będę pamiętał. Dzięki za zaproszenie :) Jak tylko kupie wykrywkę i zdobędę chwilę czasu dam znać (najszybciej pod koniec marca).
Pozdrawiam!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 05:38 
Główny Administrator
Główny Administrator

Jak prześledzisz ten dział to zobaczysz, że Warszawiacy czasami się spotykają. Być może wkrótce też będzie impreza o podobnym charakterze. A dodam, że bywa tam śmietanka :666 warszawkich poszukiwaczy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 10:04 
Weteran
Weteran

FDJ napisał(a):
że bywa tam śmietanka :666 warszawkich poszukiwaczy.

a do śmietanki jest i pianka :piwo :piwo :piwo

pzdr 111

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 12:41 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Wpadnij na Śląsk tylko zabierz ze sobą duże ilości :piwo :piwo :piwo :piwo to na pewno szybko się zintegrujesz z "tubylcami"poszukiwaczami z tego regionu :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 19:23 
Specjalista
Specjalista

Dzięki ogromne za kolejne info. Będę rozglądał się (po forum) za spotkaniem w Warszawie i będę się dopytywał czy zechcą mnie tam przyjąć. :jump

Co do Rudy Śląskiej – jak tylko będę wybierał się w tamte rejony zaopatrzę się w odpowiednią ilość bronksów i dam znać na forum, że tam się wybieram. Dzięki za zaproszenie!
:zdr :pub :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 19:48 
Specjalista
Specjalista

Stefanwojok napisał(a):
Wpadnij na Śląsk tylko zabierz ze sobą duże ilości :piwo :piwo :piwo :piwo to na pewno szybko się zintegrujesz z "tubylcami"poszukiwaczami z tego regionu :1

Ostatnimi czasy srodowiska -slaskie i warszawskie bardzo zaciesnily wzajemne kontakty ;) Ma to rowniez odbicie w Warszawskich spotkaniach :1
Zapraszamy na kolejne ktore odbedzie sie jeszcze niewiadomo gdzie i niewiadomo kiedy :666
Wkrotce cos zorganizujemy :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 20:08 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Hej SiD !
Oni Cie sprowadza na zla droge..
Jesli nie paliles-zaczniesz,to samo z :piwo :piwo do wyladowania w klubie AA wlacznie.
A oni jeszcze gorsze rzeczy naucza Cie robic.. :666 ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 21:13 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

tyfus napisał(a):
Hej SiD !
Oni Cie sprowadza na zla droge..
Jesli nie paliles-zaczniesz,to samo z :piwo :piwo do wyladowania w klubie AA wlacznie.
A oni jeszcze gorsze rzeczy naucza Cie robic.. :666 ;)

:D:D:D
Tylko mi tu Tyfus nie pisz o emotikonach... Właśnie wydałeś sąd, o środowisku.
Masz przerypane...:D Konkursik rozpiszę bardzo ścisły - dla moderatorów.

Jms-bytom i FDJ !!
Stawiam piwo temu, kto pierwszy wlepi drugą żółtą kartkę tyfusowi.
Należy mu się bez dwóch zdań, za niską ocene środowiska poszukiwaczy na tym forum. (nawet z tym "AA", to ubliżył...)
Nie wspomnę już, o pisaniu "nie na temat"... :D

Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo
ps.: Matejko, "płytkich" piw nie stawia. ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 21:52 
Główny Administrator
Główny Administrator

Każdy prawdziwy poszukiwacz jest twardy i nałogi sie go nie imają :) No może z wyjatkiem Tyfusa :bir
który to jak szalony kaznodzieja ostrzega przed rzeczami mu nieznanymi bo przecież o ile sobie przypominam nie było go na naszym spotkaniu :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]