Cytuj:
Ralf, z czym porównywałeś regulacje w Twoim wykrywaczu, że uważasz że jest zepsuta ? W jakich warunkach obserwowałeś ekran ?
Idąc tym tropem, możesz reklamować wykrywacz bo np. zmieniając nastawę BOTTLE CAP REJECT, trudno zauważyć by cokolwiek się działo i to regulując ją w szerokim zakresie.
Po prostu pogadaj z innymi którzy maja taki sam wykrywacz (i nowsze wyświetlacze) by się przekonać, czy aby rzeczywiście nie okazało się, że "ten typ tak ma".
A przepraszam, dlaczego więc w rozmowie telefonicznej była mowa o nie takim rezystorze, jak trzeba? I dlaczego dogadaliśmy się na wysyłkę na wasz koszt? Oraz o PONOWNEJ naprawie? Ja rozumiem, że można nie pamiętać wszystkiego, ale proszę mi nie wmawiać, że "ten typ..."
Cytuj:
Wnioskuje, ze dostales nowy wykrywacz, ale takze ten ma jakis feler, wedlug Ciebie! Zauwazam, iz Proscan pisze prawde. Ta regulacja faktycznie jest dosc specyficzna. Od numeru 1 do 6 zmienia sie najwiecej .......... cyferka. Natezenie swiatla zas, marginalnie i to najlepiej widzac w domu (w terenie, ciezko jest dostrzec te subtelna roznice, choc naturalnie jest widoczna).
Otóż bawiłem się innym XLT i normalnie przy jedynce ledwo się żarzy, a póżniej płynnie można regulować w górę, aż do silnego oświetlenia- pracując czasami w nocy, albo wczesnym rankiem ma to duże znaczenie. Chodzi o to aby nie czerpać niepotrzebnie baterii, a w moim przypadku aby nie świecić z daleka jak UFO. Wyobrażasz sobie slawekdoman, że kupujesz sobie np.monitor, w którym przycisk od jasności obrazu to atrapa? No bez przesady.