Teraz jest czwartek, 2 kwietnia 2026, 12:22

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lutego 2006, 08:12 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Ziemia jest nadal twarda mało śniegu ok.5cm a na nim lód :(

Ostatnio edytowano wtorek, 7 lutego 2006, 23:24 przez Yankees, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lutego 2006, 11:16 
Kapitan
Kapitan

W moim regionie (północno-wschodnia Polska) o jakimkolwiek kopaniu można sobie jedynie pomarzyć :wq .Ziemia zmarznięta na kość.Zresztą nic dziwnego,u nas mrozy utrzymują się najdłużej.Na pierwsze ,,wykopki'' trzeba będzie poczekać raczej do połowy marca,no chyba że ktoś reflektuje zabrać ze sobą kilof :) .Ja w ten interes nie wchodzę i wolę poczekać.
Więc CZEKAM :wq

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lutego 2006, 15:23 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

A czy sprawdzaliscie ze mowicie ze u was sie nie da kopac? Ja tez obstawialem dziewiec do jednego i na szczescie ta jedynka wygrala :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 lutego 2006, 17:44 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Ale siejecie panikę ,jeden zbiera łuski,drugi monety,a nie którzy amunicję i zapalniki.Nie jest dziwne że zabrał ten zapalnik do domu jak był pewny że jest pusty i nie aktywny,ja zbieram amo dużego kalibru i jestem zadowolony z mojej kolekcji.Mówicie mu że ma go zakopać,wywalić i tak tego nie zrobi podoba mu się i jest takimi rzeczami zainteresowany i finito.Sianie paniki i tłumaczenie przez nie których z was i tak nic nie wskóracie takim gadaniem,każdy będzie robił to co uważa za słuszne /przez siebie/,a że komuś urwie ręce czy zginie od takich rzeczy to i tak nic nie da,człowiek jest taki że wszystko przeważnie robi na przekór innemu człowiekowi tak było,jest i będzie.

Pozdrawiam Jaro.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 00:45 
Kapitan
Kapitan

vonAdamski napisał(a):
A czy sprawdzaliscie ze mowicie ze u was sie nie da kopac? Ja tez obstawialem dziewiec do jednego i na szczescie ta jedynka wygrala :)

Jak by mie sprawdził,to bym się nie wychylał na ty forum :) Sprawdzałem w trzech różnych kierunkach oddalonych o ok. 50 km od mojej miejscowości.Efekt w każdym miejscu niestety taki sam :wq

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 10:18 
Złosliwy Nieludzki Doktor

jaroslaw76 napisał(a):
Ale siejecie panikę ,jeden zbiera łuski,drugi monety,a nie którzy amunicję i zapalniki.Nie jest dziwne że zabrał ten zapalnik do domu jak był pewny że jest pusty i nie aktywny,ja zbieram amo dużego kalibru i jestem zadowolony z mojej kolekcji.Mówicie mu że ma go zakopać,wywalić i tak tego nie zrobi podoba mu się i jest takimi rzeczami zainteresowany i finito.Sianie paniki i tłumaczenie przez nie których z was i tak nic nie wskóracie takim gadaniem,każdy będzie robił to co uważa za słuszne /przez siebie/,a że komuś urwie ręce czy zginie od takich rzeczy to i tak nic nie da,człowiek jest taki że wszystko przeważnie robi na przekór innemu człowiekowi tak było,jest i będzie.

Pozdrawiam Jaro.

Juz sie nie odzywam, oczywiscie nie uwazam ze masz racje, ale wychodze z zalozenia ze rozmowy z takimi madrymi ludzmi jak Ty to strata czasu. Oczywiscie Ty tez zabierasz wybuchowe smieci z lasu i nie uwazasz ze zbieranie tego jest naganne nawet jesli zbieraja je 15 letni chlopcy. Zgodnie z prezentowana przez Ciebie logika, nie powinnismy sie przejmowac jaka opinia zostanie przypisana przedstawicielom naszego srodowiska i to wlasnie mnie w Twojej wypowiedzi zdenerwowalo. Dzieki takim pogladom mamy to co mamy a kazdy szukajacy, utozsamiany jest ze zbieraczami bomb, pociskow, zapalnikow. Zaslanianie sie mentalnosciami narodowymi przynosi taki sam pozytek jak jedzenie zupy widelcem

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 12:16 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Każdy zbiera co chce.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 13:07 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Yankees napisał(a):
Każdy zbiera co chce.

Jeśli wychodzisz z takiego założenia to polecam jako plac boju jakiekolwiek forum pirotechniczne.
Nie sądze aby to forum było odpowiednie dla piromanów.

Pzdrw,

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 13:41 
Fanciarz

Ojj i znowu temat zszedl na inny tor.
Do takich rozmow polecam wątek: viewtopic.php?t=14413 lub forum http://www.niewypaly.xt.pl/forum .
W w/w linkach mozna rozmawiac na te tematy dowoli.
Tego zabraniac nie bede :)

Z sobotniego wyjazdu przywiozlem helm i ...chorobe :(
Wczoraj mialem 39,2 C , teraz mam 38,1 C.
Mysle ,ze za pare dni bedzie lepiej.
Radze ubierac sie dosyc grubo i przede wszystkim miec jakies nakrycie na głowe(przez glowe ucieka 1/3 ciepla z organizmu).
Ja niestety bylem ubrany za cienko i troche za to przyplacilem.
Pogoda u mnie bardzo fajna.W tym momencie jest 4C i wszystko sie roztapia ,w nocy byl 1C.
Ziema jest strasznie mieciutka.

pozdro!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 14:17 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

W Poznaniu odwilż totalna! Jak tak dalej pójdzie to w sobotę można się kropnąc na jakiś rekonesans. W chwili obecnej jest +3 stopnie, śnieg znika w oka mgnieniu :)

Pzdrw,

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 14:35 

w Lublinie tez odwilz i chyba mozna sie kropnac na rekonesans chociaz zapowiadane sa (i oby moje slowa zamienily sie w g.......) jakies przymrozki. Generalnie zima powoli ustepuje..

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 14:51 
Specjalista
Specjalista

PREM napisał(a):
w Lublinie tez odwilz

U mnie też, ale co z tego jak sniegu od cholery :( O kopaniu to na razie moge pomarzyć, nie ważne w lesie czy na polach.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 15:03 

Jaro! ale sa miejsca na polach bardziej ,,przewiane" moze jednak trzeba wyjsc w plener, chociazby ,,na zwiady" :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 15:19 
Specjalista
Specjalista

PREM napisał(a):
Jaro! ale sa miejsca na polach bardziej ,,przewiane" moze jednak trzeba wyjsc w plener, chociazby ,,na zwiady" :jump

Cały problem w tym ze w moich stronach pola nie obfitują w monetki :( , trzeba się "trochę" nachodzić zeby coś wykopać, tak że ja poczekam aż to białe paskudztwo zniknie całkiem :)

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 lutego 2006, 17:35 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

u mnie wczoraj byla odwilz i padalo duzo. potem wieczorem zamarzlo i dzisiaj po drodze do szkoly pelno lodu :/ . ludzie lamali co jeszcze nie mieli polamane itp :/ ;d

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]