Teraz jest piątek, 3 lipca 2026, 01:59

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 6 marca 2006, 14:38 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Witaj Szaszka,
Czy jest zauważalna różnica w zasięgu między tą cewką a oryginalną 10,5 przy klamrze carskiej?
Pewnie trochę tych klamer swoją cewką namierzyleś więc powinieneś mieć porównanie. Hansa to też na pewno zainteresuje.
Napisz jeszcze swoją opinie na temat przydatności tej cewki i jak bierze inne typowe carskie przedmioty.

pozdrawiam,

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 6 marca 2006, 16:30 
"Spammerus maximus"

Litościwy napisał(a):
Witaj Szaszka,
Czy jest zauważalna różnica w zasięgu między tą cewką a oryginalną 10,5 przy klamrze carskiej?
Pewnie trochę tych klamer swoją cewką namierzyleś więc powinieneś mieć porównanie. Hansa to też na pewno zainteresuje.
Napisz jeszcze swoją opinie na temat przydatności tej cewki i jak bierze inne typowe carskie przedmioty.

pozdrawiam,

Dokładnie, kupiłem tą cewkę z wizją klamer z dna okopu :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 6 marca 2006, 23:34 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Witam serdecznie, wizja klamer z dna okopu to chyba tylko wizja. Klamra nie jest mała ale tez nie jest takich rozmiarów azeby wyjac ją z dna okopu za pomocą cewki 45 cm i minelaba, z moich doświaczeń z tą cewką mogę tylko powiedzieć ze kopałem najgłębiej około 170 - 180 ale na samym dnie znajdował się kanister a pod nim zegarek, duże przedmioty ta cewka potrafii wyjąc naprawdę z dużych głębokości ale jeszcze raz podkreślam duże przedmioty, jęzeli chodzi natomiast jak działa na carskie drobiazgi - tak samo jak na inne, jest bardzo czuła podnosiłem nią fanty wielkosci cekina, lub uszka do nakrecania zegarka kieszonkowego z przyzwoitej głębokości teraz mam innego minelaba ale tez kiedyś zamierzam do niego dokupić taka 45. Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]