Teraz jest poniedziałek, 12 stycznia 2026, 10:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 11 marca 2006, 15:32 
Sierżant
Sierżant

witam. swietnie zorganizowane, nikogo nie bylo pod biedronka :wq . a mialo byc pare osob. geolog byles na przystanku? poco dawales nr. telefonu w razie pytan, jak caly czas odzywa sie poczta? jak bys nie podal to najedno by wyszlo. ja bylem od 11:10 i pojechalem autobusem o 11:36, a pod biedronka bylem 11:50(to chyba przed czasem??). podsumowujac dlamnie "zajebista" impreza :wq . a o nastepnych "sptkaniach" nawet juz nie mysle, tylko kasa poszla w bloto. mimo wszystko pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 11 marca 2006, 19:26 
Pułkownik
Pułkownik

Witam
Tak jak napisałem - byłem przed Biedronką o godz 12.
Przed dotarciem otrzymałem 3 telefony od osób że jedna nie może a trzy dojadą nieco później bo miały problemy z komunikacją więc umówilismy się o 13 na Kijowej Górze przy jaskini, dziwne że Ty się nie mogłeś dodzwonić.
Poczekałem około 10-15 minut i jako że nikt się nie zjawił ruszyłem ulicą Konopnickiej na Kijową.
Przed 13 zjawiła się 3 osobowa ekipa z Katowic - ja w miedzyczasie odgarnąłem śnieg spod otworów jaskiń - i weszliśmy do Jakini Naciekowej.
Tu na dnie poeksplorowaliśmy i wyszliśmy na powierzchnie.
Poeksplorowaliśmy potem na Polanie.
Mały posiłek i przenieśliśmy się do Cementowni.
Tu ok 16 spotkalismy miejscowych złomiarzy którzy na poczatku nieco wystraszyli się nas myśląc że to ochrona ale potem pokazali nam nieznany mi fragment podziemi.
Ok 17.30 tramwajem 21 wróciliśmy pod Zamek. Mieliśmy iść jeszcze do podziemi zamkowych ale w końcu wróciliśmy każdy w soją stronę.
Spotkanie było fajne i ustalilismy juz wstepnie miejsce kolejnego Pikniku. Myślę że termin będzie bardziej pasował, nie przestraszy zima i dotrze więcej zainteresowanych.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 16 marca 2006, 13:33 
Generał Broni
Generał Broni

Może jak śniegi poszczą to dopiero coś Geologu zaplanujesz?
Teraz to nikomu się nie chce w ciapie bawic.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]