Teraz jest niedziela, 5 lipca 2026, 02:53

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 28 marca 2006, 23:57 
Szeregowy
Szeregowy

Szczerze polecam chodzenie z włączonym trybem "splitter". Jak się nauczysz go słuchać będziesz zadowolony :1 Ja dzięki niemu praktycznie nie włączam dyskryminacji bo nie ma po co :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 4 kwietnia 2006, 15:29 
Generał Brygady
Generał Brygady

BYć może sygnalizacja dźwiękowa jest i fajna dla wielu , ale ja jestem "słabowity na nerwach" :wq :wq - i od tego pisku już po minucie diabli mnie biorą :sciana
Do tej pory pracowałem na PI własnej konstrukcji oraz na kombinacji garreta z jakimś heatkitem (z cewkami od armanda) i na tym drugim owszem korzystałem z bajeru zmiany wskazań - ale na wskaźniku wychyłowym - na PI to tylko pikanie słychać i zero dyskryminacji, więc człowiek nie denerwuje się...
Póki co najbardziej leży mi tryb statyczny z dyskryminacją, bez splitu - to tyle co mi przypadło do gustu po dwóch testach i wstrojeniach w urządzenie...

Pozdro

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]