Teraz jest sobota, 27 czerwca 2026, 09:39

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 sierpnia 2006, 10:43 
Kapitan
Kapitan

Proscan wiem że kolega XXX w swoich wypowiedział przyznał ze HS-3 jest najlepszym wykrywaczem. HS-3 jest bardzo dobry tylko na militaria i wiem o tym, i wiem tez ze na monetki nie spisuje się najlepiej (ale są wyjątki). Mysle ze wybierając HS-3 dokonałem dobrego wyboru pod kątem poszukiwan militariów , a słyszałem że z cewką 25 można poszukać też drobnicy tylko trzeba powoli wykrywaczem machać.
O uniwersalności Ultry się nie wypowiadam bo nie wiem jak sie wykrywacz spisuje ,ale hasło reklamowe że jest Uniwersalny (czyli do wszystkiego). Co sugeruje że w szukaniu drobnicy nie jest dobry ,ani w szukaniu militariów. Aha jesli chodzi o uniwersalność , czy widzieliście kiedyś samochód rodziny , wyscigowy i terenowy w jednym? Taki przykład daje odnośnie pojęcia uniwersalności. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 sierpnia 2006, 10:57 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Witam!

Btyc - troszkę off topic (choć własciwie temat już się chyba wyczerpał?), ale masz na serio złe podejście do kwestii uniwersalności ;)
To, że coś jest określane mianem "uniwersalne", ma zdecydowanie wydźwięk pozytywny a nie negatywny.. Przykład, który często stosuję, to Owczarek Niemiecki - pies który swietnie tropi, broni, poluje etc., i choć w żadnej z tych umiejętnosci nie jest najlepszy na świecie, to u żadnej innej rasy nie da się zaobserwować połączenia tylu zdolności. To właśnie czyni je psami "uniwersalnymi" i tak bardzo za to cenionymi :) Z wykrywkami jest podobnie - nie ma sprzętu, który jest "do wszystkiego", ale kilka detektorów zdecydowanie zasługuje na miano "uniwersalnego". Myślę, że dokonałeś dobrego wyboru i życzę Ci zadowolenia ze sprzętu i super fantów :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 sierpnia 2006, 11:58 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Cytuj:
wybierając HS-3 dokonałem dobrego wyboru pod kątem poszukiwan militariów

Nie neguję tego.

:1

proscan

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 sierpnia 2006, 12:41 
Kapitan
Kapitan

Dzięki Van Worden i Proscan za życzenia odnosnie nowego wykrywacza :1 Mysle że temat ten można już uznać za zakończony :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 8 września 2006, 17:34 
Kapitan
Kapitan

No i HS-3 jest w koncu w moim domu! Teraz tylko wolny czas na jakiś wypad do lasu :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]